Klar for møte med serielederen

Søn. 25.08 kl. 15.00 Arna Bjørnar-LSK

Arna Bjørnar i støtet etter cupseieren

Sist oppdatert: 22. aug 2019 Skrevet av: Tore

Søndag 25 august kommer LSK til Arna Idrettspark for å møte et Arna Bjørnar lag som har funnet høstformen og virkelig har kommet i flytsonen. LSK stiller nok som favoritt i kampen, men et heltent Arna Bjørnar lag ønsker nok å gjøre noe med det.

Bortelaget har fortsatt mange gode spillere på laget, men er nok på papiret litt svekket i forhold til vårsesongen selv om Emilie Nautnes i siste cupkamp viste at hun også kan score mål. LSK leder for øyeblikket serien med 1 poeng og 1 kamp mindre spilt enn Sandviken mens Arna Bjørnar har ambisjoner om å klatre ytterligere litt på tabellen. Og rollen som underdog i kampen passer AB meget godt.

LSK har i de 2 siste seriekampene slått Lyn og Vålerenga begge med 2-0 mens Arna Bjørnar  også har 2 seire på de 2 siste kampene med 2-0 over Kolbotn og 3-1 mot Fart. Så alt tyder på en interessant og spennende kamp på det nye kunstgresset på Arna Idrettspark.

Øvrige kamper i runden.

Lør. 24/8 kl. 13.00 Klepp-Kolbotn Bortsett fra cuptapet mot Avaldsnes er Klepp i flytsonen mens Kolbotn sliter med å score mål. Vi tror Klepp henter hjem 3 poeng her. Tips: H

Lør. 24/8 kl. 14.00 Avaldsnes-Røa. Avaldsnes har vist varierende form i høst mens Røa alltid er solide. Avaldsnes ønsker nok å klatre bort fra kvalikplass mens Røa nok ønsker fortsatt å være blandt topp 6.  Vi tror på en jevn kamp og tipper uavgjort. Tips:U

Lør. 24/8 kl. 14.00 Trondheims Ørn-Fart. Trondheims Ørn var dødelig effektive i første omgang mot Sandviken i kvartfnalen og forsvarte seg flott med bare 10 spillere i 2 omgang. Fart ledet 2-0 over Lyn i forrige runde, men slapp motstanderen inn i kampen igjen i en kamp som endte 2-2. Vi tror mest på trønderne her. Tips:H

Lør. 24/8 kl. 15.00 Stabæk-Sandviken. På papiret burde Sandviken vinne denne kampen, men da må de ikke lekke bak slik de gjorde i Trondheim i cupkampen. Stabæk er i desperat poengnød og kanskje er dette kampen hvor trenden snur for Bærumsklubben? Tips:UB