LSK ble for sterke på deres hjemmebane

Sist oppdatert: 13. apr 2019 Skrevet av: Tore

Milica ble løpende mye alene på topp  i LSK hallen.                            Foto: Hordalandsfotball

Som ventet ble det tøft for Arna Bjørnar på LSKs hjemmebane i LSK-hallen. Hjemmelaget ble for sterkt, spesielt i andre omgang, men innemellom viste Arna Bjørnar at potensialet er der til å hevde seg også i år. Selv om spillet fungerte godt i perioder  ble det litt for upresist og nølende i andre deler av kampen.

LSK kom heller ikke helt i gang slik vi har sett dem tidligere og selv om de tok ledelsen tidlig ved et godt plassert skudd av Guro Reiten var det helt fortjent da Emilie Nautnes utliknet til 1-1 fem minutter senere. Arna Bjørnar lå lavt med Milica ensomt på topp og kontret når anledningen bød seg. Og angrepet som skaffet utlikningen var vel kanskje det flotteste i hele kampen med et langt fremspill til Ngozi Ebere som la perfekt inn foran mål hvor Emilie tok imot med ryggen til mål, snurret rundt 180 grader og satte ballen i mål tilside for Fiskestrand i LSK målet. Lagene gikk helt fortjent til pause på stillingen 1-1.

I andre omgang endret kampbildet seg litt når Thea Bjelde måtte gå ut samtidig som LSK gjorde et vellykket bytte. LSK presset mer i denne omgangen og kunne med litt flaks hatt flere mål. Men Arna Bjørnar hadde også sine sjanser, men som ble alt for dårlig utnyttet. At LSK tok ledelsen med 2-1 og siden la på til 3-1 var helt fortjent.

Man ser konturene av hva Arna Bjørnar ønsker å få til, men foreløbig blir det litt for mange feilpasninger og nølende spill til at det holder mot en motstander som LSK. Men potensialet er der og det er lite som skal til før man lykkes !