Milena Kokosz fra Åsane til Arna-Bjørnar

Milena Kokosz fra Åsane til Arna-Bjørnar Toppfotball

Sist oppdatert: 16. okt 2020 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Milena Kokosz klar for Arna-Bjørnar

 

Milena med kontrakt ut 2022

Milena Kokosz tar steget opp i det gjeveste selskap når hun fra 2021 sesonger tar på seg Arna Bjørnar drakten. 19 åringen har lenge hatt en drøm om å spille i Toppserien, og gleder seg veldig til å få prøve seg på øverste nivå. Hun har gått gradene gjennom ungdomslag og førstedivisjonsspill for Åsane Fotball Damer de siste årene. Milena startet sin fotball karrierer i Eidsvåg som 10 åring og var en del av et godt jentemiljø i klubben som ble ledet av Kim Røtne som hadde spillerutvikling i fokus. I årets sesong har Milena scoret 10 mål for Åsane sitt damelag i første divisjon, hun har med det vært sterkt delaktig til at laget har prestert bra denne sesongen sier treneren Erik Fjeldstad. Milena har Polsk statsborgerskap og har spilt for aldersbestemte Polske landslag de siste årene.

Når Milena velger å satse i Arna-Bjørnar er det fordi hun tror at klubben kan tilby henne den beste utviklingsarenaen her vest. Milena var med Arna-Bjørnar på treningsleir til La Manga i vår, noe som gav økt motivasjon til å prøve seg i en toppklubb, når tilbudet nå kom var det en enkel beslutning, sier Milena.

Arna-Bjørnar får en spiller med et stort potensial og Milena kan bekle mange roller i laget. Hoved- trener Remi Natvik har helt sikker gjort seg noen tanker rundt dette.

Det er stas at en spiller med lokal forankring er på plass I klubben fra 2021 noen som viser at Arna -Bjørnar befester sin posisjon som den beste utviklingsarenaen på Vestlandet.

Milena gleder seg til Toppseriespill for Arna-Bjørnar