Seier på Nadderud!

Stabæk-Arna Bjørnar 0-3

Linnea fikk en fin fødselsdagspresang med 3 poeng over Stabæk

Sist oppdatert: 10. jul 2021 Skrevet av: Tore

På Nadderud snudde Arna Bjørnar den dårlige bortestatistikken og tok en fortjent seier over Stabæk. Øivind Nordtveit kommenterer kampen slik:

«Vi vinner en fortjent seier. Forsvarsspillet er uhyre patent og angrepsspillet sitter bedre og bedre.»

Førsteomgangen var bare 4 minutter gammel da Emilie Løvgren møtte et presist frispark fra Tanja Myrseth med hodet og plasserte ballen i mål. Keeper var borte i headingen med keeperhanskene, men den var såpass kraftig og godt plassert at ballen gikk videre inn i nettmaskene. Resten av 1 omgang ble en relativt jevn affære, men med et lite overtak til Arna Bjørnar.

Andre omgang var ca. 10 minutter gammel da Karoline Haugland vippet ballen over noen Stabæk forsvarere og til Meryll Abrahamsen som ble ulovlig hindret av Stabækforsvaret noe som dommer observerte og dømte straffe. Straffesparket tok Meryll selv og plasserte ballen utagbart nede ved stolpen og derved 0-2. Ca. 10 minutter senere var det Thea Bjelde sin tur. En klarering i Stabækforsvaret havnet i hennes føtter litt utenfor 16 meteren. Først vender Thea elegant av en Stabækforvarer , så skyter hun et knallhardt skudd som treffer undersiden på tverrliggeren og ned bak målstreken. Et mål som burde aspirere til rundens mål.

Kampen ender med en helt fortjent 3-0 seier til Arna Bjørnar som derved rykker opp til 5 plass på tabellen.

Linnea Laupstad som fylte 18 år i dag spilte en god kamp og fikk med seier en fin fødselsdagspresang !