Seiersrekken fortsatte mot Lyn

Arna Bjørnar - Lyn 3-1

Ett av mange cornere til Arna Bjørnar

Sist oppdatert: 17. jul 2021 Skrevet av: Tore

Arna Bjørnar vant en overbevisende 3-1 seier over Lyn i dagens møte på Arna Idrettspark. Hjemmelaget var det klart førende laget gjennom hele kampen og seieren kunne faktisk ha vært større med litt større uttelling på sjansene. Lyn var livsfarlig på sine kontringer, men denne gangen var avslutningene deres for svake.

Kampen åpnet litt forsiktig og med et par nesten sjanser til begge lag, men etter ca. 10 minutter fikk Arna Bjørnar straffe. Merryll Abrahamsen tok også denne gangen straffesparket, men Lyns keeper vartet opp med en flott redning og returen satte Meryll over mål. Kampen fortsatte i samme sporet med et overtak til Arna Bjørnar og farlige kontringer fra Lyn. Etter ca. 20 minutter fanget Thea Bjelde opp en pasning på midtbanen, allestedsværende Karoline Haugland forserte opp på høyresiden og la et innlegg inn i Lyns straffefelt. Der chippet Linnea Laupstad ballen videre til Mia Jalkerud som til stor jubel plasserte ballen i mål opp til høyre for keeper. Det ble en del flere målsjanser og avslutninger til begge lag uten resultat, og derved sto 1-0 resultatet seg til pause.

Ca 5 minutter ut i 2 omgang fikk Lyn sin utligning da et skudd fra Lyn gikk i mål via foten til Emelie Løvgren og noe urettmessig registrert som selvmål på Emelie som forøvrig var en av kampens store spillere og ryddet opp gang på gang i stor stil. I det 64 minutt tok Arna Bjørnar ledelsen igjen da Miljana Ivanovic elegant vendte bort 2 Lyn spillere og løftet ballen i fin bue over keeper og i mål i en scoring som nok en gang må aspirere til rundens mål. Etter dette styrte Arna Bjørnar stort sett kampen og i det 80 minutt fikk vi en ny spiller som åpnet målkontoen idet Tora Ose headet ballen elegant i mål etter corner.Derved endte kampen 3-1 og Arna Bjørnar  forsterket derved grepet om 5 plassen på 10 poeng.

Etter denne kampen tar Toppserien en velfortjent ferie  frem til 7 august når Arna Bjørnar tar imot LSK på Arna Idrettspark.