Strålte i Nord

Sist oppdatert: 16. okt 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

Det var klasseforskjell mellom lagene i dagens oppgjør mot Til-2020. Hele 0-6 ble sluttresultatet da dommer Cecilie Frøyland blåste av for full tid på Alfheim Stadion.

Vi vant med kalassifre på ferden mot ny Toppserie-kontrakt. Sigrid Aas og Linnea Laupstad sørget for 2 måls ledelse til pause.  Det viste seg at sifrene skulle bli langt større etter hvert som de siste 45 minuttene skred frem. Edit Machliks sørget for selvmål etter et flott løp fra Miljana Ivanovic. Da var det spilt nærmere timen på Alfheim.

Det ble straffe etter et håpløst tilbakespill fra vertene som Sigrid Aas plukket opp. Sigrid legges i bakken i det hun skal runde spilleren. Marija Aleksic er sikker fra krittmerket og vi øker til 4-0 og dermed er kampen allerede avgjort.

Linnea Sælen sørget så for 5-0, minutter før Ingrid Lovise Jåstad rundet av 20 målrike minutter med sin fulltreffer. TIL-2020 fikk få målsjanser gjennom kampen, og de møtte et meget opplagt Arna-Bjørnar-lag. Alt i alt en spektakulær borteseier på Alfheim, hvor vi kan feire ny kontrakt på øverste nivå.

0-1 Sigrid Aas (5`)

Sigrid Aas er ikke vond å be i det hun setter inn 0-1. Arna-Bjørnar får en drømmeåpning i det høye nord, men det hele skjer ut av intet og som følge av en stor feil i til forsvaret til TIL-2020. Hjemmelaget tar en kort frisparkvariant, men i det Asbøll på TIL-2020 slurver på rundt 16 meter. Rett innenfor står nemlig Sigrid, som er iskald da hun setter inn 1-0 i nettet bak Gullsvåg.

0-2 Linnéa Laupstad (37`)

Målgivende: Sigrid Aas

Linnea Laupstad med en iskald avslutning, rett og slett klasse fra Linnea som virkelig viser sine kvaliteter. Yukka Kurosaki vinner ballen et stykke utenfor 16 meteren, Yukka serverer til Sigrid og hun er rask med å sentrer mot Laupstad som er på vei inn i boksen. Det hele skjer veldig fort, og Linnea nøler heller ikke i det hun lekkert kjipper over keeper og setter 2-0 til Arna-Bjørnar.

0-3 Edit Lund Machlik (selvmål 58`)

Machlik med en klønete involvering etter et mesterlig løp av Miljana Ivanovic. Miljana fører ballen over hele TILs halvdel, før hun etter hvert befinner seg til høyre i boksen. Der legger hun inn, og vår nummer 23 får hjelp fra uventet hold idet Machlik er ute med foten rett innenfor. Den berøringen sender ballen mot eget nett og forbi en sjanseløs Gullsvåg i TIL-2020 målet.

Etter at Sigrund Aas ble felt og vi fikk straffespark var Marija Aleksic klar fra 11´meters merke.

0-4 Marija Aleksic (64`)

Iskaldt fra Marija, ballen går ene veien og Gullsvåg andre veien. En sikker scoring.

0-5 Linnea Sælen (74`)

Målgivende: Tomine Svendheim

Linnea vil også være med på scoringsfesten, og et innlegg fra venstre omsettes fra vel 10 meter. Det scores mål som om vi aldri har gjort annet. Tomine Svendheim kommer på et flot løp til venstre i banen, en involvering som avløses av en avslutning fra Linnea Sælen i boksen. Et godt plassert skudd, der Linnea sparer sin tradisjonelle salto til sin neste scoring hjemme mot Kolbotn neste helg.

0-6: Ingrid Lovise Jåstad (76`)

Målgivende: Yuuka Kurosaki

Ingrid Jåstad med en innleggsvariant som ender opp som et skudd, og plutselig blir det 6-0. Ingrid mottar ballen langt til venstre i banen, hvor det virker som om hun prøver å legge inn. Innlegget blir imidlertid til noe enda bedre, nemlig et utagbart skudd som ender i mål.

Arna-Bjørnar spillerene stråler, og jubler sammen over den gode kampen i nord.

Vi holder nullen for fjerde kamp på rad. Det er en sterk prestasjon av laget og ikke minst Andrea som foreløpig ikke har latt noen baller gå i målet etter sin inntreden i Toppserien fra start.