Uavgjort mot Stabæk på en svak dag

Arna Bjørnar-Stabæk 2-2

Andrea Wilmann skapte mye på høyresiden. Foto: Hordalandsfotball

Sist oppdatert: 08. sep 2019 Skrevet av: Tore

Kampen mot Stabæk ble en litt rar forestilling med et Stabæklag som kjempet for å beholde plassen i øverste divisjon og et Arna Bjørnar lag som ikke hadde dagen. Normalt sett de siste kampene har Arna Bjørnar startet dårlig for så å spille seg mer og mer inn i kampene. Men denne gangen var det et godt stykke under normal kvalitet hele kampen igjennom, og det skortet både på tempo, intensitet, engasjement, ballbehandling, pasningsnøyaktighet og pasningsvalg- kort sagt det meste. Til tross for dette tok Arna Bjørnar føringen i kampen da Milica Mijatovic lekkert lobbet over Ingrid Hjelmseth i det 10 minutt og førte hjemmelaget i ledelsen. Resten av omgangen førte Arna Bjørnar og hadde et uttall av sjanser på å øke ledelsen, men greide ikke å overliste Hjelmeseth. I sluttminuttene av omgangen slapp man Stabæk inn i kampen igjen og det hele endte med at Tiffany Cameron uhindret fikk sette en retur i mål og derved 1-1.

De som håpte på at Arna Bjørnar skulle heve seg etter pausen ble skuffet, tvert i mot var det Stabæk som oppildnet etter sin utligning startet jakten på alle 3 poengene. Og i det 58 minutt fikk de lønn for strevet da Melissa Bjånesøy vakkert stupheadet ballen i mål. Men det tok bare snaue minuttet før Ngozi Ebere var på rett plass foran mål og bredsidet et innlegg utagbart i mål fra kort hold. Etter dette jaktet begge lag på det avgjørende målet, men uten å lykkes. Og derved endte forestillingen uavgjort 2-2 relativt rettferdig begge omgangene sett under ett.

Flere av Arna Bjørnars nøkkelspillere hadde definitivt ikke dagen i denne kampen og det bidro til at man ikke fikk flyt i spillet. Men Andrea Wilmann fikk meget fortjent premien som Arna Bjørnars beste spiller i kampen. Hun hadde flere gode raid på sin side av banen og var også nær på scoring, men hun fikk litt lite baller å jobbe med i slutten av kampen.

Arna Bjørnar har et ganske tøft program videre med 2 kamper mot Røa, 1 mot Avaldsnes og 1 mot Sandviken i de 4 neste kampene. Skal det bli flere poeng her, må denne kampen bare glemmes og all konsentrasjon rettes mot kommende kamper. Vi vet at laget på sitt beste er langt bedre enn det som ble vist i dag og vi satser på at man henter seg opp igjen på et høyere nivå i de kommende kampene.