Viktig seier i Hedmark: Fart – Arna Bjørnar 1-3

Sist oppdatert: 05. mai 2019 Skrevet av: Tore

Georgia fikk sin første scoring for Arna Bjørnar  og sørget for 3-1 seier                         Foto: Hordalandsfotball

Etter en tøff periode med gode kamper mot gode lag var det litt spennende om Arna Bjørnar fortsatt ville holde stilen når man hadde et forventet litt svakere lag enn lagene i teten på motsatt banehalvdel. Kampen startet litt forsiktig fra begge lag og utviklet seg slik at Arna Bjørnar hadde et lite overtak, mens Fart var farlig frempå med kontringer. Arna Bjørnar hadde stort sett god kontroll, men glapp et par ganger med treffsikkerheten og valg på pasninger noe som ga Fart muligheter som de faktisk kunne ha scoret på. Men i det 20 minutt forserte Andrine Mo seg innover mot midten av 16 meteren, men istedet for å skyte selv serverte hun ballen til Andrea Wilmann som flikket den videre til Emilie Nautnes som la ballen over på høyrefoten og scoret og derved 0-1. Men allerede 10 minutter senere fikk Farts Mina Kjørum servert en strålende pasning mellom 2 AB spillere som hun passerte og satte ballen sikkert i mål tilside for Oda. Men bare 4 minutter etter dette skjøt Milicia fra skrått hold et skudd som ble klarert, men som Helene Gloppen fikk en fot på og sendt i mål under en keeper som nok var dekket og ikke så ballen da skuddet gikk. Derved ble det 1-2 hvilket sto seg til pause.

Allerede 2 minutter ut i andre omgang fikk Georgia Cloepfil foten på en retur etter corner og sendte ballen utagbart opp i nettaket bak Farts keeper. Etter det bølget kampen frem og tilbake med sjanser for begge lag, men det ble ingen flere scoringer og derved 3 viktige poeng med tilbake til Bergen.

Det var ingen stor kamp fra noen av lagene, til det var feilprosenten for stor – men Arna Bjørnar kjempet helhjertet hele kampen igjennom og vant etter vår oppfatning fortjent.