Bredden – der drømmer skapes

Sist oppdatert: 30. okt 2023 Skrevet av: anine

 

Breddesjefen vår er tilbake fra mammapermisjon og er klar for å ivareta og utvikle bredden sammen med Arna-Bjørnars fine medlemmer. Her får dere blitt litt bedre kjent med Karoline og hennes rolle i klubben.

 

Fortell litt om deg selv:

Jeg er Karoline Thorsvik 31 år gammel og nybakt mor. Jeg har ei jente, Amelia på 10 mnd, samboer og er bosatt i Haus.

Fotball er noe jeg lenge har hatt glede av og jeg spiller fortsatt. Jeg jaktet opprykk sammen med samarbeidslaget vårt Osterøy/Arna-Bjørnar i 5.div i år og er del av en utrolig fin gruppe spillere, og ett støtteapparat som legger godt til rette for å skape en god arena for jenter fra Arna og Osterøy.

I tillegg er jeg sonetrener på jentesiden i regi av kretsen, og skal inn i mitt 4 år som trener der.

Jeg kommer frå Samnanger, men har spilt mange år i Arna-Bjørnar, da eg kom til klubben som 15-åring, etter ett kort opphold på Norheimsund sitt juniorlag. I Arna-Bjørnar har jeg tidligere spilt mange år på rekruttlaget og var med å rykke opp til 2.divisjon. Jeg fikk mange flotte år i 2. og 3.div i AB. Ellers har jeg spilt for Os Turn og OSI som student i Oslo. Jeg er veldig glad i trening og aktivitet, så om det er tid nok i hverdagen tar jeg meg gjerne en tur på fjellet, en økt på Aktiv 365 eller klatrer i Vestveggen.

I jobbsammenheng så har jeg jobbet mye på fiskeoppdrett gjennom oppveksten, tatt fagbrev som boredekksarbeider og jobbet på oljeplattform, jeg ble nesten sykepleier, men helseutfordringer skapte veien som har tatt meg til rollen som sportssjef i Arna-Bjørnar. I 2020 fullførte jeg bachelor i trenerrollen og idrettspsykologi fra Norges Idrettshøgskole og ble ansatt i klubben etter det.

 

Som leder for bredden, hva er dine viktigste oppgaver?

Jeg brenner for breddespillerne, og ønsker å gi alle ett best mulig tilbud for å skape tilhørighet, mestring, men også nok utfordringer til å ta steg videre og skape motivasjon til å bli i fotballmiljøet lengst mulig. Mine viktigste oppgaver er å ivareta spillerne og støtteapparatene fra de ny oppstarta lagene med 1-klassinger til seniorfotball. En krevende oppgave i en så stor klubb som Arna-Bjørnar, med nærmere 1000 medlemmer, men heldigvis er jeg så heldig og har med meg mange fantastiske frivillige i breddeutvalget.

Hva er det beste med jobben din?

Det beste med jobben er å se gleden barn og unge har av idretten og få være med og bidra til å skape noe i lokalsamfunnet. Jeg er også takknemlig for å bli kjent med så mange fine mennesker som er frivillig på ulike måter.

 

Hva ser du mest fram til å jobbe med i det kommende året?

Det jeg ser mest frem til i det nye året er å få på plass en velfungerende sportsplan, slik at vi på best mulig måte kan ivareta alle. Vi ønsker å gi et tilbud i egen klubb til de som har lyst å satse på fotballen, men også dem som er der for fellesskapet og ikke har nødvendigvis store ambisjoner. Sportsplanen har som mål å være ett godt verktøy for trenerne og vi har ett håp om at den bedre skal tilrettelegge en god klubbhverdag for alle.