AB Akademiet for jenter og gutter nå åpen for påmelding!

Sist oppdatert: 17. feb 2020 Skrevet av: synnove

 

AB Akademi etter skoletid er trening for spillere som ønsker ekstra trening med svært godt kvalifiserte trenere.

 

Tilbudet gjelder for både gutter og jenter født 2007-2010. Vi ønsker å skape et godt lærings- og utviklingsmiljø der unge, fokuserte spillere kan nå sine mål og delmål i et seriøst miljø.

Det eneste vi krever er at spillerne er fokuserte og lærevillige på økter med AB Akademiet.

Øktene vil bli holdt på Arna Idrettspark.

 

Dyktige trenere

Trenerne på Akademiet vil være Erik Mjelde og Martin Dolvik. Dette er trenere som til dagen jobber med å utvikle spillere til høyere nivå i Norge som utviklingsleder og toppspillerutvikler. Erik Mjelde har lang erfaring som toppspiller i Norge og har spilt på alle ungdomslandslagene til Norge. Har spilt i Eliteserien for Brann, Lillestrøm og Sandefjord. Martin Dolvik er toppspillerutvikler i Arna-Bjørnar. Han er utdannet idrettspedagog og 10 års spillerutviklings erfaring fra Toppfotball i Sogndal Fotball, Kaupanger Damelag og Kretslag i Sogn og Fjordane.

 

Trenerne er godt utdannet gjennom NFFs utdanningsløp og fellesnevnerne for begge trenerne er at de er veldig ambisiøse, godt forberedt og har en svært god tilstedeværelse og oppfølging på feltet.

 

Metodikk og faglige prioriteringer 

Det som metodisk legges til grunn på AB Akademiet er at den beste læringen skjer i spill og spillsituasjoner med med- og motspillere. Det vil være innslag av isolerte tekniske øvelser, men i hovedsak vil vi forsøke å la all læring skje i den konteksten spillerne møter i kampsituasjoner for at ferdighetene skal være mest mulig overførbart.

 

Det vil i stor grad bli jobbet med elementer som posisjonering, kroppsstilling, orientering, basisferdigheter, fotballforståelse osv.

 

Informasjon

Guttene og jentene kommer til Arna Idrettspark etter skoleslutt og vil få et brødmåltid før trening. Spillerne vil bli differensiert ut ifra alder og nivå i to grupper.

Vi har 30 plasser tilgjengelig.

Betaling den første i hver måned. En måneds oppsigelsestid.

 

Oppstartdato: Mandag 2. mars

 

Dager: Mandag og torsdag

Tidspunkt: 14.30-16.00

MELD PÅ HER: https://arna-bjornar-fotball.spoortz.no/portal/public/event/signup.do?siteId=952&eventId=38381

Pris: 1499 kr pr måned

Ta gjerne kontakt med Erik Mjelde : erik.mjelde@arna-bjornar.no for spørsmål.