I helgen har vi gjennomført – AB Klubbsamling!

Sist oppdatert: 13. jan 2020 Skrevet av: synnove

 

I helgen har Arna-Bjørnar gjennomført AB klubbsamling.

På Arna Idrettspark var Arna-Bjørnar hovedstyret, gruppestyrer, utvalgsmedlemmer og ansatte, samlet for å sette startskuddet for et nytt år.

Samlingens mål var sikre at vi alle jobber sammen for en best mulig klubb, samt følger våre verdier og visjoner.

Samlingen ble startet med en flott og lærerik MOT økt med Regine Oen Hatten fra MOT. Med fokus på vårt ansvar ovenfor hverandre og for klubbens medlemmer, at alle skal kjennes seg inkludert og sett. Og vi fikk presenterte noen viktige tips til kommunikasjons verktøy når vi er sammen med andre.

Vi fortsatte med gode gruppediskusjoner i tre ulike tema, som ble til forslag til nye målsetninger med anbefalte handlinger. Hovedstyret har nå i oppgave å gjennomgå og sette en prioriteringsliste på de ulike.

Samlingen ble ledet av engasjerte og dyktige Rita Helleseth.  Hun har ledet to interne NFF leder 1 kurs i klubben, samt hatt flere av Arna-Bjørnars ansatte og frivillige på lederkurs gjennom flere år i NFF.

Vi er heldige i Arna-Bjørnar med engasjerte ansatte og frivillige, som alle har et hjerte for det beste for Arna-Bjørnar. Takk for at dere satt av en helg til denne samlingen.

Alle lagledere, trenere og miljøkontakter vil bli invitert inn til ulike teammøter der vi presenterer/inkluderer dere i klubbens målsetninger.

PS ! om noen ønsker å være med i denne fantastiske gjengen, som er med å jobbe for et best mulig AB, ta gjerne kontakt. Vi har plass til flere.

AB klubbsamling er en fast samling i Arna-Bjørnar. Den gjennomføres hvert år i uke 2.