Årets viktigste priser

Sist oppdatert: 20. des 2023 Skrevet av: anine

 

I november mottok alle medlemmer i Arna-Bjørnar en melding om at de kunne nominere årets trener og årets ildsjel, og det tikket inn MANGE nominasjoner! Det var kjekt å se hvor mange som hadde lagt merke til innsatsen andre legger inn. Valget om hvem som skulle tas ut i mengden av flinke og engasjerte folk var ikke lett, men fredag 15. desember ble det offentliggjort på årsfesten.

 

Maria Nesheim ble årets ildjsjel!

Maria har vært med i klubben i en årrekke og har kontroll på alt hun gjør. Mange «usynlige» og viktige oppgaver er blitt ivaretatt og gjennomført på en fantastisk måte takket være Maria. Hun har bidratt på flere nivåer i klubben og klubben har støttet seg på henne i mange sammenhenger for å holde hjulene i gang. En velfortjent pris!

 

Årets trener Morten Bøe

Morten er trener for J17 laget, og spillerne hans har gjort det veldig tydelig at de synes han fortjener prisen. Og med god grunn, som trener forklarer de at han tilrettelegger for mestring og utvikling. Samtidig som det utvikles på fotballfronten blir også alle på laget sett og inkludert. Morten er en engajert trener som gjør spillerne sine bedre og holder laget samlet. Vi er glad for å ha han i klubben!

 

Til alle som har gjort en innsats i klubben, vi setter umåtelig stor pris på dere, og vi ser fram til et nytt år med masse god aktivitet!

God jul!