Arna-Bjørnar søker daglig leder

Sist oppdatert: 20. mar 2023 Skrevet av: anine

 

Arna-Bjørnar Fotball søker Daglig Leder. 
 
Arna Bjørnar Fotball inngår i Arna Bjørnar Allianseidrettslag. Arna Bjørnar Fotball har i overkant av 1000 medlemmer og deltar i seriespillet med ca 60 lag. Vi er en topp- og breddeklubb, hvor vårt damelag spiller i Toppserien. Vår hjemmearena er Arna Idrettspark, her ligger også våre administrasjonslokaler. Klubben har anlegg knyttet til breddefotballen på Arna Stadion, Garnes og Ådnamarka. Klubben har fire heltidsstillinger i administrasjonen, samt 4 årsverk på sport knyttet til Toppserielag og utvikling- og rekruttlag
Vår nåværende Daglig Leder har valgt å si opp sin stilling og vi søker derfor en ny Daglig Leder.
Vi er på jakt etter en erstatter, som med pågangsmot, entusiasme og en tydelig lederstil, ønsker å videreutvikle det gode omdømme og den sportslige arena som Arna-Bjørnar Fotball representerer.
Arna-Bjørnar Fotball sine aktiviteter omfatter alt fra barnefotball til toppfotball. Som Daglig Leder vil du lede arbeidet med å utarbeide videre strategier og planer for klubben. Daglig Leder er ansvarlig for å operasjonalisere planer og strategier, samt skape forutsigbare rammer innenfor økonomi, vårt toppserielag og klubbens ansatte og medlemmer. Du har personalansvar for ansatte innenfor marked og media, samfunn, og sport innenfor topp og bredde, og vil samarbeide tett med klubbens styre.
Du er:
  •  En relasjonsbygger som er glad i å jobbe med mennesker
  •  En god administrator og leder
  •  Initiativrik, fremoverlent, og strukturert
  •  En motivator både internt i administrasjonen og i den frivillige delen av klubben
Du har:
  • Stor arbeidskapasitet
  • Ledererfaring
  • Gjennomføringsevne
Noe fleksibel arbeidstid må påregnes. Nærmere info om stillingen, kontakt styreleder i Arna-Bjørnar Fotball Ørjan Hammersland, tlf 932 45 000, e-post Orjan@arna-bjornar.no.  Søknadsfrist 10 april 2023. Søknad med CV sendes: Orjan@arna-bjornar.no.