J-19 NM

Klepp - Arna-Bjørnar 2-1

Sist oppdatert: 30. sep 2021 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Arna-Bjørnar var marginer fra en semifinale i J-19 NM

 

Jenter 19 laget spilte NM kvartfinale i dag borte mot Klepp il. Norgesmesterskapet for de unge lovende spillerene er en prioritert arena for Arna-Bjørnar. Spillerene på laget har ulike treningsarenaer og derfor er det viktig at vi som klubb kan samle de rundt et lag, for å skape en god kamparena for videre spillerutvikling.

Klepp er er en klubb som har et stort nedslagsfelt i Rogaland og har til tider vært enerådende på spillerutvikling i den regionen. Det var derfor stor spenning knyttet til dagens kamp som ville gi semifinalebillett og samtidig en god kamp for de to klubbene. Det jobbes godt på dette områdene i Arna-Bjørnar, vi ønsker å utvikle spillere til toppserien og Norske landslag.

Kampen startet i et høyt tempo der begge lag prøvde og etablere et spill. Arna-Bjørnar lykktes best og viste vilje med en høy arbeidsmoral. Etter 12 min brøt Arna-Bjørnar og vant ballen like over midten, Ingrid Jåstad var våken og observerte at Klepp keeperen var på halvdistanse.

Elegant på vakreste vis satte hun ballen i mål utakbart for Klepp keeperen og dermed 1-0 til Arna-Bjørnar. Klepp ble tøffere i duellspillet etter scoringen og klarte og komme mere med i kampen. Etter en litt rotete ball trilling i bakre-ledd havnet ballen helt uten forvarsel hos Klepp spiller Ine Mauland Tveit, hun skyter over vår keeper og i mål. 1-1 til pause og lagene var like langt.

Andre omgang ble en stillingskrig, Klepp justerte presset sitt og tok over kampen. Vi jobbet heroisk og sto i mot til det 72. min. Et skudd fra venstre traff stolpen, på returen dyttet Cesilie Tveit ballen over streken og dermed 2-1 til Klepp.

Temperaturen steg i kampen etter dette, en semifinale billett ventet vinneren. Arna-Bjørnar farlig frempå i sluttminuttene med et tverlegger skudd fra Linnea Laupstad. Men det ville seg ikke.

Dermed var det cupexit for j-19 laget denne gangen. Vi må samtidig løfte frem Arna-Bjørnar jentene i denne gruppen. Samholdet, stemningen og fotballferdigheter er på høyeste nivå.

Mangen av spillerene vil dominere Norsk kvinnefotball de kommende årene.

j-19 laget klar for kamp

 

Kampfakta : Klepp – Arna-Bjørnar NM J19. Klepp Stadion (1-1) 1-2

12.min 0-1  Jåstad

43.min 1-1  Tveit

72.min 1-2 Mjelde

Gult kort : Nøss (AB)

Arna-Bjørnar: Kvamme, Ose, Andreassen , Johansdottir , Jåstad, Nøss, Laupstad, Midtbø, Holme, Folland, Svendheim.

Hanissdal Nilsen fra 70.min

Sivertsen fra 70.min

Tveit fra 85.min

Dommer :Amir Ajjour (Våganes FK).

Ass.dommer 1: Ronny Boge (Tjensvoll FK).

Ass.dommer 2: Georg Bårdsen (Sportsklubben Vedavåg Karmøy)

Kaptein Ingrid Jåstad var skuffet etter cupexiten