Se hele mennesket

Sist oppdatert: 09. feb 2023 Skrevet av: anine

 

Sist fredag hadde vi ildsjelsamling i klubben, for trenere, lagledere og samarbeidspartnere. Fokuset på samlingen var relasjoner, og det å se hele mennesket. På programmet var det utlevering av utstyr til trenere og lagledere, tapas, og foredrag med Jan Spurkeland og Marco Elsafadi.

Takk til alle som bruker mange timer på og av banen, fotballspillere, eller støtteapparat, og alle dere som går rundt i kulissene som hjelper til for at alt skal gå rundt, det er dere som utgjør klubben. Og sist fredag viste vi at vi vil ta samfunnsansvaret som følger med.

Som forelder, trener eller ei, ta Elsafadi sine spørsmål og spør barnet ditt om hvordan de spilte andre gode idag, og om de gjorde sitt beste. Mål skal scores, det er gøy med gode resultater, noen skal bli fotballproff, men de aller fleste skal ikke, så tenk på hvordan vi kan hjelpe på veien mot å bli en fin voksen. Ta barna i å være gode lagspillere, fotballspillere og venner.

Samtidig som noen av ildsjelene våre satt inne på samling ble det spilt treningsamp på banen utenfor. Et ungt herrelag møtte Brann 2, og tross god innsats ble det tap, resultatet endre 1-2.