Vi stenger administrasjonsbygget på AIP for all aktivitet !

Informasjon til klubbens medlemmer og samarbeidspartnere

Arna Idrettspark

Sist oppdatert: 30. mar 2020 Skrevet av: Tore

 

Til alle:

Styringsgruppen i Arna Bjørnar Fotball har ut fra dagens Coronavirus situasjon bestemt å stenge administrasjonsbygget for all aktivitet gjeldende fra tirsdag 31.mars 2020. Bakgrunnen er de generelle rådene fra Helsedirektoratet og FHI om å begrense kontakt med andre, samt anmodning om å jobbe hjemme ifra hvis det er mulig.

Dette er også viktig for å unngå intern smitte blant ansatte, trenere, spillere og frivillige i Arna-Bjørnar Fotball. Det ville jo være særs uheldig hvis noen ansatte eller medlemmer som oppholder seg en del på AIP skulle bli smittet. Da vil også alle personer som har vært i kontakt med vedkommende eller besøkt AIP i samme tidsperiode måtte gå i 14 dagers karantene.

Ved å stenge administrasjonsbygget for all aktivitet inntil videre så sikrer vi fortsatt har «et slagkraftig lag» når situasjonen er over.  Regner med at alle har forståelse for denne vurderingen og beslutningen.

NB!
Dersom det er behov for å hente utstyr eller annet må det gjennomføres innen mandag 30.mars 2020 kl. 19:00. Porten vil bli låst fra kl. 20:00 samme dag.

Det oppfordres til å ta i bruk Teams i forbindelse med gjennomføring av møter. Se vedlagt veiledning.

Med hilsen Styringsgruppen
Allianseidrettslaget Arna-Bjørnar