5 levende bevis på at Arna-Bjørnar er en klubb du bør følge med på

Sist oppdatert: 13. jan 2023 Skrevet av: anine

 

Like før helgen tikket det inn en gladmelding til klubben, og fem flinke spillere.

På fredag ble uttaket til J17 landslagssamling med dobbeltkamp i Italia sendt ut, og på listen sto det hele 5 Arna-Bjørnar jenter!  

Vi gratulerer Helle Stenersen, Kaja Bjelde Hjelmhaug, Anna Nigardsøy, Linnea Sælen, og Tomine Svendheim. Spillerne er faste innslag å se på J17 landslaget, og yter stor tillit fra trener Bengt Sæternes. Ekstra stas er det at alle jentene er fra Vestlandet, Arna-Bjørnar er stolt over å få være med utvikle gode spillere lokalt. Arna-Bjørnar er klubben med flest spillere representert på landslagssamlingen.

“Det er fem ganske ulike spillere, med forskjellige kvaliteter og posisjoner på banen. Dette gjør at alle kan få spilt sammen, både på samling og i Arna Bjørnar. Om landslagssjefen velger å starte med alle fem, så er det halve laget som spiller for Arna-Bjørnar, og det er ganske unikt” – sier sportssjef Erik Mjelde, 

I perioden fra 22.-27 januar skal troppen være i Pisa, hvor dagene er fullspekket med trening, skole og to kamper mot Italia. Vi ønsker landslaget og våre representanter masse lykke til på samling! 

Vi håper å se deg på tribunen gjennom sesongen for å støtte de fem fotballtalentene, samt resten av toppserielaget når serien starter

Her er de 5 spillerene fra siste samling sammen med Samra Muhic som også spiller i AB. Samra representerer Bosnia-Hercegovina.

.