Gutta er begeistret!

A-lags trenere for 2021 på plass - Thomas Mørk og Andreas Sundsbø

Sist oppdatert: 15. des 2020 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

A-laget med ny kjent trenerduo for 2021.

Arna-Bjørnar fotball har i den siste tiden jaktet ny hovedtrener for  A-laget til herrene. Etter flere runder med intervjuer av mulige og kvalifiserte kandidater, har vi endelig signert nye trenere.

Våre egne Andreas Sundsbø og Thomas Mørk blir trenerteamet for Arna-Bjørnar herrer i 2021 med Thomas som hovedtrener.

Det var ønskelig å signere disse gutta, på grunn av deres lange fartstid i klubben og fordi de har fulgt de fleste av spillerne i troppen i mange år. Klubben ser også  hvilke verdier Andreas og Thomas bringer med seg.

Ambisjonene i 2021 er at A-laget

  • Skal rykke opp i 3. divisjon
  • Bygge en god kultur
  • Ha det gøy på trening
  • Føle at hver enkelt mestrer og får noe igjen for å spille i Arna-Bjørnar
  • Spillerne skal kjenne på den stoltheten Arna-Bjørnar står for

Andreas trente laget fra 2010 til 2015 og løfte det i 2012 opp i 2. divisjon. Andreas har vært hovedtrener i den spesielle 2020 sesongen og har på en mesterlig måte klart å holde motivasjonen til spillerne. Han har lang fartstid i fotballen fra blant annet Åsane fotball Damer.

Thomas er nå tilbake som hovedtrener etter et lite hvileskjær denne sesongen. Han har lang fartstid i fotballen og er godt kjent med alle spilleren i gruppen.

Arna-Bjørnar kaptein Øystein Aksnes uttaler:

«Med dette trenerteamet skal vi virkelig bite fra oss i den kommende sesongen, Andreas og Thomas utfyller hverandre godt og gutta på laget gleder seg til en ny normal sesong i Arna-Bjørnar drakten»

Arna-Bjørnar er sikker på at løsningen med Andreas og Thomas som trenere, kombinert med Robert Ølstad og Tore Haugland i støtteapparatet blir en suksess.

Vi gleder oss!