Påmelding til AB akademi

Oppstart 5. september

Sist oppdatert: 02. sep 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Arna-Bjørnar akademiet starter opp 5. september.

Ekstratilbudet til spillere som ønsker flere treninger i uken har vært populært blant klubbens medlemmer. Akademiet har siden starten hatt en jevn tilgang av jenter og gutter som har gledet seg til denne ekstratreningen etter skoletid.

Akademiet som starter opp nå har fått en fin tilvekst av trenere som sitter på spiller- og akademierfaring.

Akademisjef Karoline Thorsvik presenterer de tre med stolthet og en visshet om at deltagerne på akademiet blir godt ivaretatt på en profesjonell måte.

Vår nye rekruttrener Samuel Kronberg kommer fra akademiet til Lyn og sitter på fotballkompetanse som han nå skal dele med akademideltagerne i Arna-Bjørnar.

Våre to toppseriespillere Linnea Laupstad og Tora Ose skal også tre inn i trenerrollen på akademiet. Med nesten 100 toppseriekamper og til sammen 50 landskamper har disse to rikelig med erfaring fra toppfotballen.

Linnea husker selv tilbake når hun spilte som barn i Malmvik og til hvordan hun gledet seg til treningene etter skoletid. Vanlige lagstreninger var kjekke, men den personlige oppfølgingen fra akademitrenerene satte hun stor pris på. Det gjorde at akademitreningene ble forskjellige fra lagstreningene og sett i ettertid var den kombinasjonen nyttig for hennes utvikling.

Tora var også i Ørstad med på organsisert trening i tilegg til lagstreningene. Det var ofte spillere fra ulike klubber som møttes og trente sammen. Hun husker det var kjekt å treffe andre som også spilte fotball.

Nå skal Linnea og Tora dele noen av sine egne erfaringer til deltagerne på AB-akademiet.

På våre treninger vil spillerutvikling stå i fokus. Det skal være lærerikt og gøy.

Gutter : 3.-4. klasse – Tirsdag og Torsdag 13.30- 15.00 – Garnes

5.-6. klasse – Mandag 14.30 – 16.00 – Garnes. Fredag 13.45 – 15.00 – Arna idrettspark

Jenter : 3-4 klasse – torsdag 13.30 – 14.45. Arna idrettspark

5-6-7 klasse – Mandag 14.30 – 16.00. – Arna Idrettspark

Påmelding via denne linken : Påmelding