Årets spiller forlenger

Sist oppdatert: 01. jan 2023 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Godt nytt år!

En ny sesong står foran oss. Etter en kort juleferie starter sesongoppkjøringen nå tidlig i januar. Før sesongstart skal det gjennomføres treningsleir, treningskamper og en rekke treninger. Etter fjorårets siste kamp mot Kolbotn er det nye relasjoner som skal etableres i fremtidens Arna-Bjørnar lag. Treningskampene skal vise progresjon i den spillestilen som trenerteamet skal etablere frem mot seriestart. De siste uken inn mot seriestarten skal laget vise stabilitet i prestasjoner på trening og kampene slik at vi er klare for en sesong som skal  gi et resultat som er bedre enn 6. plassen i 2022.

 


Det er med stor glede at vi kan informere om at årets spiller i 2022 sesongen i Arna-Bjørnar har forlenget kontrakten med klubben ut 2024.

Linnea Solvoll Laupstad er spilleren som ble kåret til årets spilller i 2022 og samtidig ble toppscorer sammen med Linnea Sælen.

Lagets prestasjoner i siste del av forrige sesong var meget oppløftende og det er disse prestasjonene hovedtrener Bjarne Hagen vil bygge videre på. Da er en spiller som Linnea Solvoll Laupstad helt avgjørende for at vi skal bli et topplag.

Linnea uttaler selv:

«Slik vi nå skal jobbe videre for og prestere enda bedre er det bare Arna-Bjørnar som er rett for min utvikling som spiller. Det skal bli en sesong der vi setter klubben på det norske fotballkartet og jeg gleder meg virkelig å spille for klubben med gode utviklingsorienterte trenere.»

Sportsjef Erik Mjelde skryter også av prestasjonene til Linnea og understreker at med kombinasjonen av å utvikle spillerferdigheter og løfte alle, vil resultere i et god fotballag som kommer til og hevde seg mot de beste.


Sammen mot målet

Den jobben har startet og spillerene vi nå har i klubben er et meget godt utganspunkt for at Arna-Bjørnar blir å regne med i 2023.

Spillersammensetningen er avgjørende for at vi som lag skal diktere kamper og Erik Mjelde uttaler at det jobbes også med og signere nye spillere som får muligheten til og bli med på kanskje norges mest spennede fotballprosjekt.

Han minner oss på at det er hele 6 landslagsspillere på Arna-Bjørnar laget som ble norgesmestre i j16, så det handler litt om tålmodighet og jobbe målrettet hver eneste dag, noe som vil gi resultater.

Arna-Bjørnar skal bygge et lag for årene som kommer, men som vi allerede denne sesongen har forventninger til. Det skal bli spennende å følge utviklingen til de unge spillerne, men vi er også avhengig av den gode rutinen som våre etablerte spiller står for.

Vi stiller til ny sesong, og har god dekning i de fleste posisjoner, kulturen og verdiene i laget og klubben skal bære frem et meget underholdene og interessant Arna-Bjørnar lag i sesongen 2023.

Vi takker alle våre supportere for 2022 og ønsker dere et flott fotballår i 2023.

Miljana Ivanovic og Linnea Solvoll Laupstad