Arna-Bjørnar klar for nordisk mesterskap

Sist oppdatert: 30. jan 2024 Skrevet av: martin

 

På torsdag starter nordic club championship WU18 i Borås i Sverige, der deltar Arna-Bjørnar som ett av to lag fra Norge. 

For første gang arrangeres nordisk mesterskap, hvor de beste lagene fra Norge, Sverige, Danmark og Finland deltar. Arna-Bjørnar er invitert med som Norges representant i mesterskapet, sammen med Stabæk. Øvrige lag er FC Espoo, Hammarby IF, BK Häcken, Umeå IK, FC Nordsjælland og AGF.

Til Sverige reiser en en tropp som består av 23 spillere. De fleste av spillerne er Arna-Bjørnar spillere, men også noen hospitanter fra andre klubber er med i troppen. Laget ledes av Martin Haugen og Anitra Lid. Alle lagene går rett inn i et sluttspill torsdag, hvor kvartfinaler står på menyen. Arna-Bjørnar møter danske FC Nordsjælland i det første oppgjøret.

På fredag har spillerne fri fra kamp, men kommer til å bruke dagen på treningsfeltet for å spisse formen inn mot de kommende kampene. Lørdag braker det løs med semifinaler, før søndag som er den store finaledagen. Alle kampene spilles innendørs i Rydahallen i Borås, ca. 45 minutter kjøring øst for Gøteborg.

 

 

Trener Martin Haugen har følgende å si om deltakelsen på turneringen:

– Først og fremst så er det veldig positivt at en slik turnering arrangeres, slik at de beste lagene blant de nordiske landene får muligheten til å møte hverandre. Vi er veldig takknemlige som har fått muligheten til å delta som en av to klubber fra Norge. For spillerne våre vil det gi gode referanser å møte noen av de fremste lagene og spillerne i sine årsklasser, og vi er sterk i troen på at det gir både motivasjon og mye læring i det videre utviklingsarbeidet. 

Alle kampene streames direkte, klikk deg inn på følgende lenke for å se kampene:

https://www.youtube.com/@Elitfotbolldam/streams