Arna Bjørnar til semiefinale etter seier mot Røa

Røa- Arna Bjørnar 0-1

Oda Bogstad holdt buret rent og det holdt til semiefinale.

Sist oppdatert: 21. aug 2019 Skrevet av: Tore

Arna Bjørnar er virkelig i siget for tiden og viste det ved å slå ut Røa av cupen på bortebane etter å ha vunnet 1-0.   Bortelaget så ikke ut som et potensiell vinner i de første 5 minuttene av kampen. I denne innledningsfasen var det Røa som totalt styrte kampen, men kvaliteten foran Arna Bjørnars mål sto ikke helt i stil med banespillet. Men litt etter litt spilte Arna Bjørnar seg inn i kampen og nærmest scoring var Rikke Nygard som fra langt hold sendte i vei et langskudd som slo i tverrliggeren ned på målstreken og ut igjen, en situasjon som skulle vært artig å sett på VAR. Røa på sin side hadde et langskudd som Oda Bogstad på glimrende vis reddet helt nede ved stolperoten. Men i det 27 minutt blir Mimi Asom spilt glimrende igjennom og alene med keeper blir hun felt i straffefeltet. Straffesparket setter Elise Stenevik i mål på glimrende vis og omgangen endte med 0-1.

I andre omgang jevnet spillet seg ut , men alt i alt hadde Arna Bjørnar de fleste sjansene ved Andrine Mo, Andrea Wilmann, Lais Araujo osv., men ingen av dem maktet en avslutning som kunne gi mål. Røa måtte høyere opp på banen og det ga da Arna Bjørnar også muligheter for å kontre. Men kampen endte med seier til Arna Bjørnar som derved fikk revansje for fjorårets sure kvartfinaletap på samme bane. Innemellom glimtet Arna Bjørnar til med godt spill, men totalt sett var det ingen stor kamp. Men når mye står på spill blir det gjerne slik og innsatsen var upåklagelig fra samtlige