ARNA-BJØRNAR VS KLEPP

Video av målene i kampen

Sist oppdatert: 02. mai 2021 Skrevet av: Arna-Bjørnar

Seier og flere svar enn spørsmål for Øyvind Nordtveit på Stord

Emelie Løvgren scoret sitt andre mål i Arna-Bjørnar karierren etter en corner, der hun fra kloss hold satte ballen kontant i mål. Martine Midtbø scoret sitt første mål for AB. Arna-Bjørnar fremstår meget godt rustet til seriestart med kamp om de fleste plassene på laget. Hovedtrener Øyvind Nordtveit er godt fornøyd med prestasjonene om dagen. Tre seiere av tre mulige og 100% uttelling på kampene er fasit til nå. Vi vet samtidig at ingen av disse kampene gir oss noen poeng, men vi tar med opplevelsen av den gode prestasjonen mot Klepp il inn mot vår neste kamp.

Tentamen kommer allerede førstkommende onsdag på Arna Idrettspark når Rosenborg står på den andre halvdelen kl 13.00. Kampen vises direktesendt på våre Facebook sider, og kan sees live på Arna Idrettspark.

Billetter AB-RBK

Video bilder fra målene på Stord. Beklager kvaliteten

Unge talennter smilte om kapp med solen på Stord

To debutanter for Arna-Bjørnar i kampen mot Klepp il. Nora Nøss og Mina Bell Folland er begge født i 2005 de to fikk vist seg frem på en meget god måte i AB drakten. Arna-Bjørnar er kjent for sitt talentarbeid og disse to, er spillere som passer perfekt inni klubben.

Mina Bell Folland og Nora Nøss

Hei

Vi oppdaterer kampen mellom Arna-Bjørnar  og Klepp il. Kampen spilles på Prestegardskogen på Stord.

90. min: Slutt- 2-1 til AB. God kamp og friske takter inn mot RBK på onsdag kl 13.00. Kampen vises på vår Facebook side.

89. min: Laupstad avslutter, ender med corner til AB

86. min: Avsluttning fra Nora Nøss, hun viser seg frem, keeper redder.

85. min: Corner til Klepp – Edrud Redder

83. min: AB gir unge spillere muligheten i denne kampen. Fortsatt 2-1 til AB

80. min: 3 bytter for AB, ut Tora Ose, Emelie Løvgren og Marija Aleksich. Inn Skrede, Marie Johannsdottir og Vida Tvedt

80. min: Mulig Klepp ble snytt for et straffe etter at en AB spiller handsett i eget felt. Dommeren reagerte ikke, men Klepp spillerene mener noe annet.

73. min: Nora Nøss – 05 jenten fra Os som debuterer for AB I dag, et av de største talenten i på Vestlandet. Nina Bell Folland er også 05 modell fra Gaular.

72. min: 3 bytter på AB, Bjelde, Ivanovic og Midtbø ut inn Østervold , Nøss og Nina Bell Folland

70. min: Stillingskrig  nå – Thea Bjelde løsner et skudd keeper tar den

62. min: Ose over på høyre back

62. min: Bytter AB, Meryll og Marte Bjelde ut – Veivåg og Aabel inn

60. min: Corner til Klepp

58. min: Miljana Ivanovic skudd, stryker stolpen

56. min: Ny Corner til Klepp

55. min: Klepp på besøk i feltet til AB ender med en corner til Klepp

52. min: kjempesjanse Ab -Miljana Ivanovic driver fremmover , finner Midtbø hun legger ballen ut i feltet og Laupstad smeller av et skudd som blir reddet på streken,

45. min: 17.Laupstad inn for Kokosz. 2. omg startet

Bytter i Pausen :  Keeper bytte, Gugga ut inn med 1.Moa Edrud

45. min: Pause på Stord 2-1 etter 45.min og AB klart best.

35. min: 2-1 AB opp i ledelsen etter Årets mål så langt i 2021. Klikk Klakk og 14. Martine Midtbø setter den elegant i mål – glimrende spill av AB

26. min: Bjelde og Aleksic meget gode i dag på midten

22. min: Miljana Ivanovic med en kjempemulighet , like utenfor

20. min: Meryll med sin første sjanse et skudd nede i hjørnet- keeper redder

18. min: Klare forbedringer på AB etter Åsane kampen, AB ser virkelig spennede ut i år.

12. min: AB styrer kampen nå

10. min: Stor sjanse AB, Ivanovic nære på en scoring

05. min: 1-1- på Stord etter en scoring på corner av 20.Emelie Løvgren hun header ballen i mål fra kloss hold. Det første målet Emelie scorer for Arna-Bjørnar

03. min: 0-1 Klepp scorer etter rot i feltet på en corner for Klepp sin Helene Broch er målscorer

02. min: AB ut i en 4-4-2 Klepp i 4-4-2

01. min: kampen er i gang.