Det er mye spennende på gang

Sist oppdatert: 23. okt 2023 Skrevet av: anine

 

Erik Mjelde er ny daglig leder i Arna-Bjørnar, bli litt bedre kjent med den tidligere fotballproffen her, og hva hans jobb går ut på.

Fortell litt om deg selv: 

Jeg er Erik Mjelde, 39 år. Daglig leder i Arna-Bjørnar Fotball.
Har to barn, Theo 10 og Philip 5 år. Gift med Malin. Tidligere fotballspiller for Fri IL, Brann, Løv-Ham, Sandefjord og Lillestrøm. Begynte å jobbe i Arna-Bjørnar etter jeg la opp som fotballspiller i 2019.
Begynte da som utviklingsansvarlig på jentesiden i klubben.
Mina Bell Folland , Erik Mjelde, Nora Nøss
Hvordan er jobben som daglig leder?
Jobben som daglig leder er spennende og utfordrende.
Mange nye ting å sette seg inn i og et stort ansvar for ansatte og at vi skal ha en sunn og bærekraftig økonomi. Heldigvis har jeg mange dyktige kollegaer og frivillige som hjelper til. De frivillige er de viktigste menneskene i klubben.
 
Hva er din viktigste oppgave?
Den viktigste jobben som daglig leder er å ha kontroll på økonomien til klubben. Mange vet at denne har vært utfordrende, men med den jobben som gjøres av ansatte og frivillige nå ser det lysere ut. Det er ekstremt viktig at Arna-Bjørnar Fotball er en drivkraft i lokalmiljøet. Vi skal skape idrettsglede for barn og voksne. Dette skaper vi gjennom trivsel, samhold og utvikling. Utvikling skaper motivasjon.
Arna-Bjørnar skal være en god breddeklubb og bevare identiteten som er skapt over lang tid. Vi skal utvikle både gutter og jenter og alle skal ha en plass i Arna-Bjørnar. Flest mulig, lengst, mulig, best mulig. Best mulig betyr for meg flest mulig, lengst mulig!
Jeg har stor tro på fremtiden til Arna-Bjørnar Fotball.
 
Hva ser du mest fram til å jobbe med i det kommende året?
Vi holder nå på å revidere sportsplan. Tankene rundt den nye sportsplanen er kjempespennende, og jeg gleder meg til å se den bli gjennomført ute i de ulike lagene. Dette er et verktøy som trenerne vil få stor nytte av. Vi har et bra herrelag som fikk nok en andre plass denne sesongen. Mange gode og spennende spiller på det laget. Vi har rekrutt lag med mange spennende spillere både på gutte og jentesiden. Vi har et toppserielag som nå kjemper om å holde plassen i toppserien. Dette laget er bestående av mange lovende unge jenter. Har stor tro på dette laget i fremtiden som kommer.
Jeg gleder meg stort til de kommende årene i klubben. Det er mye spennende på gang.