Det holdt i 89 minutter.

Sist oppdatert: 01. apr 2023 Skrevet av: Arna-Bjørnar

Poengtap tross god gjennomføring.

En solfylt dag i Arna gav flotte rammer for årets første hjemmekamp. Arna-Bjørnar var skjerpet etter sist kamp mot Vålerenga og tok i mot Rosenborg til dagens oppgjør med friskt mot. Det ble en underholdende og nervepirrende kamp der Rosenborg hadde ballen mest mens Arna-Bjørnar kom på sporadiske kontringer i kampen.

Til pause (0-0) var det et resultat Arna-Bjørnar var mest fornøyde med og pausepraten til hovedtrenerne var nok inspirert av at det var gode muligheter for poeng i denne kampen.

De siste 45 min startet friskt og den største sjansen i kampen hadde Arna-Bjørnar, ved Tomine Svendheim, men en god Rosenborg keeper(Rugile Rulyte) reddet skuddet.

Det så lenge ut til at det skulle bli 0 – 0, men Rosenborg og Emilie Nautnes åpnet scoringskontoen i det 88. min.

Dermed ble det vanskelig og skape noe i de siste minuttene for hjemmelaget og da dommeren blåste av kampen var det en skuffet gjeng fra Arna som hadde kjempet heroisk hele kampen for å sikre seg poeng.

Det kommer nye muligheter i lokaloppgjøret mot Åsane i neste kamp.

Vi takker alle på tribunen for støtten og ønsker dere en fin påske, og for laget var denne kampen enda et steg i riktig retning.