Fra rektor til fulltid i fotballen

Sist oppdatert: 13. nov 2023 Skrevet av: anine

 

Hvem er du? 

Jeg er Martin Haugen, 31 år, og kommer fra Samnanger kommune. Er utdannet lærer med videreutdanningen innen skoledelse. Har jobbet 7 år i skoleverket, hvorav de 3 siste som rektor. Kom til Arna-Bjørnar for første gang i 2019, da som en del av trenerteamet rundt rekruttlaget på damesiden. I 2021 returnerte jeg til Arna-Bjørnar som trener for juniorlaget på herresiden, og har siden da hatt flere ulike roller i klubben. Har siden 2022 jobbet på fulltid i Arna-Bjørnar, og trives veldig godt!
Hva er rollen din i Arna-Bjørnar?
Jeg er assistenttrener på damelaget og hovedtrener for herrelaget i Arna-Bjørnar, i tillegg til at jeg bidrar med å løse administrative oppgaver i klubben.
Hva er det beste med å jobbe i Arna-Bjørnar?
I Arna-Bjørnar møter jeg utrolig mange hyggelige og positive mennesker som har et stort engasjement for klubben og fotballen. Jeg er heldig som daglig omgir meg med kunnskapsrike og dyktige kollegaer i Arna-Bjørnar som jeg lærer mye av, dette bidrar til at jeg kan utvikle meg som fotballtrener. Å få muligheten til å jobbe med fotball på heltid er et privilegium, og det er få ting som er kjekkere for en fotballtrener enn å lykkes med det vi øver på på trening. Når jeg ser laget eller enkeltspillere tar steg, da blir jeg glad. Fotball er en lagidrett både på og utenfor banen, og det å skape resultater i lag med andre er for meg meningsfylt og energigivende!
Hva ser du frem til å jobbe med i det kommende året?
I det kommende året ser jeg frem til å bidra med at enkeltspillere i Arna-Bjørnar skal kunne ta ytterligere nye steg i sin utvikling, og å hjelpe spillere med å nå målene sine. Jeg ser også frem til å bidra med at lagene jeg er involvert rundt oppnår god utvikling. Både på dame- og herresiden i Arna-Bjørnar har vi mange lovende spillere som blir spennende å følge i årene fremover. Jeg ønsker å bidra til at Arna-Bjørnar som klubb er på et enda bedre sted i 2024 enn i 2023.