God Jul & Godt Nytt År

Sist oppdatert: 23. des 2021 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Arna-Bjørnar vil med dette ønske alle våre følgere, frivillige, spillere, trenere og samarbeidspartnere en god og fredfull jul.

2021 ble året der vi endret retning i forhold til hvordan vi er organisert. Det ble vedtatt på årsmøte at alle klubbens avdelinger skal stå tettere sammen, gode synergi effekter, skal skape en god plattform for idretten.

Arna-Bjørnar er som kjent en viktig aktør i fotball Norge. Med vår beliggenhet i Arna har vi også en viktig rolle ovenfor alle våre 850 aktive og 250 frivillige i støtteapparatet.

Arna-Bjørnar skal gå foran med at vi tør og vil.

Arna-Bjørnar skal organisere idretten under klubbens verdier: initiativ, inkluderende og tilhørighet.

Det skal igjen skape gode vilkår for alle barn og ungdommer i bydelen.

Vårt toppserielag bringer profesjonalitet inn i klubben, dette gir nå tydelige ringvirkninger og goder rundt alle våre aldersbestemte lag.

Toppserien

I året som kommer skal vårt toppserielag utvikle seg og ta seg videre oppover tabellen. Årets 5. plass i toppserien viser at vi er på god vei til å etablere et godt lag de kommende årene.

Spillertroppen har vært gode bidragsytere både på og utenfor banen. Våre OBOS-besøk i oktober rundt til flere klubber viste at engasjementet og gleden i fotballen er stor.

Tirsdag 19. oktober stilte store deler av laget opp som en overraskelse og fikk se oppgjøret mellom Arna-Bjørnar og Voss i j13 (0-1) 1.divisjon. Til stor glede for alle spillerne og foreldre ble det god stemning på Ytre-Arna Stadion denne høstkvelden.

Vi er har en god tradisjon på og utvikle spillere som preger norsk fotball på kvinne siden. Utviklingen av de unge talentene går kontinuerlig og den siste tilveksten er et samarbeid med Åsane Fotball Damer. Det er etablert en rekrutt gruppe ledet av Bjarne Hagen. Bjarne har erfaring fra toppfotballen og vil de kommende årene ha fult søkelys på dette.

Arna-Bjørnar og Voss j13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herrer A-lag

Under ledelse av Thomas Mørk og Andreas Sundsbø startet sesongen friskt for laget i 4.divisjon. Det var stor optimisme etter premieren der det ble seier 3-1 mot Os. Med 6 lag i avdelingen og påfølgende sluttspill ble kampen mot Lyngbø avgjørende for og klare opprykksplassen til 3.divisjon. Arna-Bjørnar gikk i ledelsen tidlig, men Lyngbø kontret inn en 2-1 seier mot slutten av kampen og dermed var opprykks drømmen denne sesongen knust. Gruppen består av rutine og mange unge, talentfulle lokale spillere som kommer sterkt tilbake i 2022 sesongen.I juniorgruppen er det et godt sosialt miljø med mange spillere som kommer til og ta steget opp i A-lags troppen de kommende årene. Egen utviklede spillere er også viktig for klubben slik at vi beholder vårt lokale fundament rund dette laget.

 

A-lag herrer etter seieren mot NHH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Breddefotball

Som en del av ny organisering ansatte vi Karoline Thorsvik som sportsjef bredde. Som sammen med sitt Sportsutvalg bredde skal legge til rette for gode trenerteam og god aktivitet for våre breddelag.

Vi ønsker å takke trenere, lagledere og miljøkontakter for god innsats i 2021 i bredde fotballen.

Året 2021 har visst et stort engasjert hos trenerteamene. Vi har mange trenere som har tatt kurs for økt kompetanse og flere som har deltatt på trenerforum hvor vi skaper relasjoner på tvers av lag. Vi ønsker å fortsette med å sette søkelys på spillerutvikling og hvordan vi kan bidra til å skape en best mulig arena for alle våre spillere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samfunnsansvar

Trond Mohn Sommerakademi Trond Mohn sommerakademi er et samfunnsnyttig prosjekt som har som mål å gi barn og ungdom gode opplevelser med en lav påmeldingsavgift. Målgruppen er barn fra 7 til 14 år.

Arna-Bjørnar inngikk samarbeid med flere fotballklubber, slik at man fikk dekket flere områder i Bergen og omegn. Slik at i juni var 2400 barn i aktivitet. Et prosjekt vi er stolte av å lede.

Trond Mohn og Arna-Bjørnar Fotball har i sitt samarbeid en felles verdi som ligger til grunn for prosjektet.

  • Inkludering & samhold
  • Alle skal ha mulighet til å delta
  • God fysisk aktivitet for barn
  • Ungdom som viktig samfunnsaktør

 

Oddvar Bjelde Tradisjonen tro ble vår årlige Oddvar Bjelde cup avviklet i Vestlandshallen i starten av november. 458 påmelde lag fikk virkelig kjenne på cup opplevelsen denne helgen. Tilbakemeldingene fra deltagerne var ubetinget positive, og vi må få takke alle frivillige fra klubben som gjorde dette mulig.

Stjernelaget: Året 2021 kunne vi endelig ønske nye spillere velkommen til stjernelaget. Vi er takknemlige for Anne Haugland som med stor glede tar imot den fine gjengen hver mandag i Bjørnarhallen for god ballaktivitet

Boccialaget: I slutten av 2020 kunne vi invitere Arna Boccialag som en del av Arna-Bjørnar. Gleden var stor i høst da de endelig kunne starte opp igjen sin aktivitet i gymsalen på Ådnamarka Skole etter en lang tid uten aktivitet grunnet pandemien. De har også fått deltatt på turnering i år. Vi hadde en flott juleavslutning med julemat og flotte taler på Arna Idrettspark i starten på Desember. Det er en glede å ha denne gjengen som en del av klubben vår.  Tusen takk til trener/primusmotor Siren Hjortland som har ledet gjengen gjennom 30 år.

Arna Aktiv: Vi er takknemlige for vårt gode samarbeid med Arna Aktiv, som gjennom året har bidratt på og rundt oppjusteringer på våre anlegg. En god, flink og positiv gruppe.

 Video fra Trond Mohn Sommerakademi / Norhordaland Ballklubb

Samarbeidspartnere

En stor takk til alle våre samarbeidspartnere som er med å bidra til både Toppsatsing og lokalsamfunnet, gjennom våre gode samfunnsprosjekt og fotballaktivitet for barn og ungdom i Arna. Dette gjør vi sammen med dere.

På vegne av klubben takker daglig leder Synnøve Lien: Alle som hver dag gir av seg selv til klubben i sitt hjerte uansett rolle. Vi er startet på en ny vei med ny organisasjon – det krever en endringsvilje og et ekstra pågangsmot, men vi ser allerede nå lysglimt av glede på tvers i klubben og vi gleder oss til å fortsette det gode arbeidet i 2022.

En riktig god jul fra oss i Arna-Bjørnar

Sponsortreff Arna IdrettsparkSesongkort Toppserien 2022: KJØP SESONGKORT HER