God prestasjon

Sist oppdatert: 29. aug 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

Siste kamp i årets grunnspill for Arna-Bjørnar ble spilt på Nadderud søndag ettermiddag. Etter en god treningsuke var det et motivert Arna-Bjørnar som var klar for å utfordre Stabæk på sin hjemmebane. Stabæk kunne med seier ta fjerdeplassen i grunnspillet.

Inngangen til kampen for Arna-Bjørnar var meget vellykket. Arna-Bjørnar dominerte banespillet og første omgang av kampen var muligens årsbeste fra Arna-Bjørnar. Etter flere gode scoringsmuligheter var det Arna-Bjørnar som tok ledelsen i kampen. Miljana Ivanovic kombinererte sammen med Martine Midtbø på høyrekanten, før førstnevnte tar med seg ballen i fint driv fremover på banen. Ivanovic finner Sigrid Aas som har gått på et smart løp inne i boksen, og på direkten setter Aas inn 1-0 til Arna-Bjørnar. Dette var bare ett av flere flotte angrep fra Arna-Bjørnar i kampen.

Arna-Bjørnar ledet lenge 1-0, men Stabæk våknet til liv utover i andre omgang. Innbytter Maiken Bjørndalen utligner til 1-1 før Melissa Bjånesøy setter inn 2-1 fire minutter senere. Stabæk vinner med det kampen, og ender på den viktige 4. plassen i grunnspillet.

Til tross for tap mot Stabæk tar vi med oss mye positivt fra prestasjonene på banen. Allerede 11. september starter det viktige sluttspillet som avgjør divisjonstatusen for neste sesong. Trekningen for sluttspillet ble gjennomført rett etter gårsdagens kamp, og resultatet av trekningen er at Arna-Bjørnar får 3 hjemmekamper og 4 bortekamper. Slik spilles sluttspillet:

11.11: Arna-Bjørnar – Lyn

18.9: LSK – Arna-Bjørnar