4-0

Sist oppdatert: 06. sep 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

NM J16 Arna-Bjørnar  vs. Gimletroll (4-0)

Den første søndagen for høsten 2022 minte ingenting om høst. Det var strålende sol og høy temperatur. Arna-Bjørnar tok imot Gimletroll til kvartfinale i NM.

Det var en påskrudd gjeng fra Arna som var klare for match i det kampen startet. Fra første minutt kjørte Arna-Bjørnar på, og Gimletroll ble løpende etter. Etter kun fem minutter hadde AB allerede hatt 2-3 store målsjanser, men slet med uttellingen. Dette kampbildet fortsatte utover første omgang. På banens to av tre tredjedeler var AB overlegent best. De skapte store målsjanser, men etter hvert viste de noen tegn til stress og desperasjon ettersom de ikke klarte å styre ballen i mål.

Imidlertid skulle det løsne. I et av de siste sparkene før pause dro Ada seg flott inn fra venstre kant, og prøvde å finne noen inne i boksen. Der var det en uheldig Gimletroll-forsvarer som sendte ballen i eget nett.

Begge lag gikk inn til pause. Man kan utrolig nok si at laget som ledet burde være misfornøyde, mens laget som lå under burde være ganske fornøyde.

Andre omgang startet, og AB fortsatte på presse på. Det skulle løsne enda mer, da Julie og Malin tar en kort corner som sistnevnte bare plasserer rolig i lengste kryss. En vakker 2-0 scoring. Tre minutter senere pyntet Julie på med ikke bare en, men to scoringer på like mange minutter. Dermed ledet AB 4-0 med en halvtime igjen.

Etter dette skjedde det ikke særlig mye. Kampen fortsatte i det samme sporet, men de store sjansene uteble. Det var nok to lag som skjønte at dette var avgjort.

Keeper Anneli Kvamme

Dermed er Arna-Bjørnar J16 videre til semifinalen av årets J16 NM. Her møter vi enten Molde, Lillestrøm eller vinneren av Lyn og Stabæk. Mer informasjon om dette kommer senere så fort det er bestemt.