Karoline Haugland satser spennende

Karoline drar til USA. Foto: Njål Arnar Johansen

Sist oppdatert: 14. mar 2019 Skrevet av: Admin

 

Det har vært kjent en god stund at Karoline Haugland drar til USA for å prøve en studie- og fotballtilværelse der. Nærmere bestemt drar hun til staten Wisconsin til universitetet Concordia University hvor hun skal ta lærer utdanning over 4 år og der skal hun kombinere studier og fotball.

For Arna Bjørnar er det selvfølgelig trist at en spiller som har trådd sine barnefotballsko i Arna Bjørnar og vært i klubben i hele sin fotballtilværelse nå forlater oss. Karoline er et av de største talentene som klubben har hatt fra helt fra de yngste klassene og opp til toppfotball på seniornivå. Hun har vært fast på de fleste aldersbestemte landslag og vært en sentral spiller på vårt toppserielag. Men vi har stor forståelse for at spillere som har nådd hennes nivå ønsker å bruke sin bakgrunn til å oppleve en spennende tilværelse utenlands. Og selv om tidspunktet kunne passet klubben bedre, ønsker vi Karo lykke til og alt mulig godt og kanskje hun en gang i fremtiden atter trekker AB-trøyen over hodet?  Og så ser vi frem til spennende reisebrev fra USA.

Karo ønsker å takke lagvenninner og klubb for tiden sammen, og vi lar henne slippe til med egne ord under her:

Da var tiden kommet for at jeg skal reise vekk fra Arna og videre i den store verden. Jeg valgte å ikke signere ny kontrakt med Arna-Bjørnar og heller gi meg selv en ny utfordring å reise til USA for å studere og spille fotball. Dette valget var slett ikke noe lett, Arna-Bjørnar står meg veldig nært og tanken på å ikke være en del av klubben lengre er tung. Arna-Bjørnar har vært en fantastisk klubb å vokse opp i!! Jeg har så utrolig mange gode minner å ta med meg videre. Jeg vil takke alle trenere som jeg har fått ærend av å ha oppgjennom alle disse årene og ikke minst alle som har hatt troen på meg som fotballspiller. Arna-Bjørnar vil alltid ha en plass hos meg og håper jeg engang kommer tilbake igjen til moder klubben som står meg så nært.