Keepertrenersamling

Sist oppdatert: 18. jan 2023 Skrevet av: anine

 

På søndag kveld hadde vi i Arna-Bjørnar vår første samling i prosjektet Keeperutvikling i klubb. Engasjerte trenere, sammen med gutter 2010/2009, som stilte opp for demonstrasjon av øvelser, gjorde samlingen til en suksess.

Elise Barsnes (NFF Hordaland) beskriver prosjektet slik «Keeperutvikling i klubb, er et keeperprosjekt hvor vi i NFF Hordaland sammen med Dan Riisnes (SK Brann) arbeider med å styrke klubbens keeperarbeid, gjennom fire samlinger. Målet med prosjektet er å forsterke fokuset på keepere i alderern 9-14 år, og styrke keeperkompetansen for alle trenere som jobber med disse aldersgruppene».

Arna-Bjørnar er valgt ut som en av fire hovedklubber for pilotprosjektet. Tre av samlingene er i klubben, mens den siste er felles for de fire klubbene. Erfaringsdeling fra klubbene, unge keepertalenter, og erfarne keepertrenere vil da være i fokus.

Sportssjef bredde Alexander Aasen, er veldig fornøyd med opplegget Barsnes viste. Øvelsene involverte alle spillerne, samtidig som det var lett å gi keeperne konkrete oppgaver og instrukser.

Hvis dette er noe du som trener kunne tenkt deg å delta på, så er det fremdeles mulig å henge seg på!

Påmelding skjer gjennom facebookgruppen for trenere/lagledere.