Kristina Herfindal Grøndal Til Arna-Bjørnar

Sist oppdatert: 10. jan 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Kristina Herfindal Grøndal til Arna-Bjørnar

 

Det er er med stor glede vi ønsker velkommen Kristina til Arna-Bjørnar. Kristina har en lang god historie i Arna-Bjørnar. Hun startet som spiller i Arna-Bjørnar som 6 åring, den gang tilbake i 2003 var hun en dedikert spiller i barnefotballen.

Over i ungdoms-fotballen ble Kristina en del av rekrutt avdelingen til Arna-Bjørnar. Laget hun var en del av bestod blant annet av Karoline Haugland, Stine Rygel, Aurora Mikalsen og Sofie Tunes. Laget vant NM-Telenor Cup J-16 og j 19 i 2012, hennes far Richard Grøndal var en god bidragsyter til at laget fikk en fantastisk reiste med cuper i Sverige, Norge og Danmark .

Gode trenere sammen med Kristina gjennom barne og ungdomsfotball resulterte i at hun endte opp som toppserie-spiller.

Etter sin tid i Arna-Bjørnar gikk ferden til Sandviken og studie på Arna Gymnas. Nå er hun ferdig utdannet lektor. På sensommeren 2021 ble hun lånt ut til Klepp IL, der ble det 7 kamper i Toppserien. Nå har hun returnert til Bergen og er klar for nye utfordringer.

Nå blir hun en del av toppserie-troppen i Arna-Bjørnar, hennes posisjon har primært i forsvarsrekken, hun er en anvendelig spiller og kan brukes i flere posisjoner.

Kristina og Moa fra dagens trening med Arna-Bjørnar

Øyvind Nordtveit uttaler:

«Jeg kjenner Kristina godt fra vår tid sammen i Sandviken og er glade for at Kristina er på plass i Arna-Bjørnar. Hun bidrar med lang erfaring og rutine fra toppserien og har gode trenings holdninger, noe som kommer hele laget til gode. En god tilvekst til gruppen»

Kristina uttaler:

«Jeg er glad for og være tilbake og er helt trygg på klubb valget er riktig. Det skal bli fint å starte sesongoppkjøringen sammen med mange spillere jeg kjenne godt fra tidligere, trenerapparatet og klubben vet jeg hva står for så nå er det bare glede»

Vi ønsker Kristina velkommen til Arna-Bjørnar, og det gledes virkelig at en lokal ekte Arna jente er på plass i klubben.

Kristina fra sine unge år i Arna-Bjørnar, her sammen med sin far Richard Grøndal.