Lokaloppgjør neste

Åsane vs. Arna-Bjørnar

Thomas Mørk på feltet.

Sist oppdatert: 30. sep 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Åsane fotball damer er neste utfordring for Arna-Bjørnar!
Søndag er det duket for lokaloppgjør mot Åsane. kl 15.00 sparkes kampen i gang mellom de to lagene på Åsane arena.
Sist Arna-Bjørnar spilte en offisiell kamp mot Åsane var i NM-kampen 19. mai i år, der en scoring av Madeleine Veivåg var forskjellen mellom lagene. Arna-Bjørnar seiret 1-0 og tok seg dermed videre i cupen oppskriftsmessig. Madeleine Veivåg er nå på utlån til Åsane der hun spiller sammen med flere spillere som også har en fortid i Arna-Bjørnar. Forskjellen mellom lag som spiller i 1. divisjon og toppserien har gjennom mange år vært fremtredende. Det har vist seg gjennom cupkamper og kvalifiseringskamper til Toppserien.
Miljana Ivanovic gleder seg til oppgjøret
Mindre forskjeller mellom topp i 1. divisjon og nedre halvdel av Toppserien.
Med årets endring av ligastrukturen har Åsane møtt toppseriemotstand hyppigere enn tidligere, og den erfaringen gjør at laget fra Bergen Nord ikke blir en kasteball i søndagens oppgjør. Gode resultatet mot Avaldsnes og TIL 2020 har gitt laget tro på at toppseriespill sesongen 2023 er mulig.

Linnea Sælen gjør de siste forberedelser.

 

 


Ta turen til Åsane Arena på søndag kl 15.00
For oss i Arna-Bjørnar er det med seier søndag nesten klart at vi spiller i øverste divisjon også i 2023.
Seieren mot Røa på hjemmebane sist søndag viste at laget har tatt form og at relasjonene mellom spillerne er bedre enn noen gang. Linnea Laupstad sin scoring ble kåret til rundens mål i toppserien, i tillegg til at både Tomine Svendheim, Marte Bjelde Hjelmhaug og Linnea Laupstad kom med på rundens lag. Lokaloppgjør gir ofte en helt spesiell stemning både før og under kampen, ekstra spesielt er det at mange av spillerne på de to lagene kjenner hverandre godt og har også spilt på samme lag tidligere. Vi reiser til sesongens nærmeste bortekamp topp forberedt med alle spillere fra søndagens kamp mot Røa klare til dyst!
Rundens mål i Toppserien : Linnea Laupstad, blir sikkert flere på søndag.