Lsk vs. Arna-Bjørnar

Sist oppdatert: 10. jun 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

Ny bortekamp 12.juni kl 15.00

Etter tap mot Rosenborg i forrige serierunde reiser vi nå til Lillestrøm og møter LSK kvinner. Det blir en bortekamp som gir oss minner om sesongens høydepunkt tidligere i år da vi vant 1-0 på hjemmebane etter scoring av Martine Midtbø.

Kampen mot Rosenborg endret karater i 2. omgang da Arna-Bjørnar tok over spillet og var det dominerende laget. Scoringer av Linnea Sælen og Mina Bell Folland gjorde at laget har fått energi inn mot LSK kampen. Resultatet i kampen endte 4-2 til Rosenborg etter at RBK var effektive i 1.omgang

Keeperduellen

Moa Edrud gikk tidligere i år på utlån til LSK kvinner. Vår keeper skal for første gang i karrieren spille mot Arna-Bjørnar, det blir en spesiell situasjon før sisteskansen – men som profesjonell utøver vil Moa gjøre det hun kan for at poengene går til LSK.

I Arna-Bjørnar målet står tidligere LSK keeper Ida Norstrøm, og alt ligger derfor tilrette for en keeperduell om hvem av de to som holder nullen.

Etter at Bjarne Hagen tok over hovedtreneransvaret tildligere i år har nå spillmønsteret blitt tydeligere, laget produserer flere sjanser enn tidligere og vi venter på den forløsende kampen der alt klaffer – og det kan bli på søndag mot LSK!