Måneds kaptein

Spillerne på akademiet for jenter og gutter født i 2012 er mer motivert nå som det er blitt innført noe helt nytt

Sist oppdatert: 31. mai 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Måneds kaptein for mai.

Spillerne på akademiet for jenter og gutter født i 2012 er mer motivert nå som det er blitt innført noe helt nytt.
I AB-akademiet for jenter og gutter født i 2012, har spillerne nå fått muligheten til å bli akademi kaptein. Hver måned blir det valgt en ny kaptein som får bruke kapteinsbind på treningene. Dette synes barna er veldig spennende og de virker giret.

Vi i AB lagde denne muligheten slik at flere barn får kjenne på kaptein følelsen i ung alder. De får kjenne på hvordan det er å være i kapteinsrollen, og hvor krevende det kan være å ta ansvar. Kravene for denne rollen er å ha positive holdninger, ta ansvar og motivere medspillere. Dette synes vi at spillerne har vært enormt flink til, spesielt etter at vi kom med denne nyheten. De motiverer hverandre på en fin måte, hvor det både blir god stemning på banen og gode holdninger.

Denne måneden var det Ulrik som fikk kapteinsbindet, fordi han fylte kravene på en spesielt god måte. Ulrik får selvfølgelig mulighet til å være kaptein igjen, men det er ikke mulig å være kaptein to ganger på rad. Dette er fordi alle skal få sjansen eller muligheten til å være kaptein.

Planen er å fortsette slik for barnas og utviklingen sin del.

Alle som har vært kaptein får et eget intervju på slutten av måneden. Der får de stilt mange blandede spørsmål innenfor forskjellige temaer. Nedenfor ligger intervjuet vi hadde med Ulrik

 

Arbeidsuke

Vi i Arna-Bjørnar har vært så heldige å ha Solvår og Selma i arbeidsuke hos oss. De har får innblikk i hvordan det er å jobbe i en fotballklubb. Solvår og Selma laget denne saken om Ulrik og de har stått for tekst og videoproduksjon.

Malin har  jobbet sammen med Bjarte Christensen som er lagleder for vårt Toppserielag. Malin var på jobbskygging og fikk et innblikk i hva og hvilken oppgaver laglederrollen innebærer i Arna-Bjørnar.

Tusen takk til alle tre! De er positive, nysgjerrige og kjekke ungdommer –  som alle gjorde en flott innsats for Arna-Bjørnar!

Malin, Solvår og Selma