MED FLAGGET PÅ BRYSTE

Sist oppdatert: 13. jan 2023 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Landslagsspillere fra Arna-Bjørnar.

Det er med stor glede at vi kan meddele at våre to unge lovende spillere, Julie Grønning og Malin Book Dalsgård skal delta på Equninor Talentleir i Sarpsborg i slutten av januar.

Malin og Julie spiller til daglig på vårt rekruttlag og er en del av Arna-Bjørnars utviklingsprogram Proffstien. De to har trent med vårt toppserielag og fikk i 2022 sin debut i Toppserien i en alder av 15 år.

Nå reiser de to til Sarpsborg som en del av jenter 16 landslaget som ledes av Elise Brotangen .

Arna-Bjørnar J16 tok gull i NM 2022 og de to var med på vinnerlaget. Til tross for sin unge alder har de allerede opplevd mange gleder på fotballbanen. De fremstår som modne spillere med de rette holdningene og de gode verdiene.

Julie Grønning – F 2007

Julie beskrives som en spennede spiller med gode offensive kvaliteter, og spiller for det meste i en offensiv midtbane rolle. Julie kan også spille i en kantrolle og har ferdigheter som ethvert fotballag trenger.

 

Julie Grønning i aksjon.

Malin Book Dalsgård – f 2007

Malin sin rolle er også sentralt i banen, men da i en dypere midtbanerolle. Med sin gode spillforståelse er Malin en spiller som vi har store forventninger til i Arna-Bjørnar.

Malin Book Dalsgård i kamp.

Talentleiren er i perioden 26. til 29. januar i Sarpsborg.