Meryll Abrahamsen «ambisjonen til klubben var avgjørende»

Sist oppdatert: 05. okt 2020 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Meryll Abrahamsen forlenger kontrakten sin med Arna-Bjørnar.

Som en virvelvind kom Meryll inn i Arna-Bjørnar fra LSK før den spesielle 2020 sesongen. Meryll er en spiller som gir alt på trening og i kamp for klubben. Et forbilde som vi i Arna-Bjørnar er veldig stolte av. Meryll har spilt alle obligatoriske kamper for Arna-Bjørnar i sesongen 2020 og står bokført med 3 mål og banens beste i 2 av lagets hjemmekamper. Gjennom sesongen har Meryll utviklet sine fotballferdigheter til et toppnivå. Trener Remi Natvik uttaler at Meryll er en meget viktig spiller både på og utenfor banen med sitt smittende gode humør og sine inkluderende holdninger.

En meget fornøyd Meryll

«Hele laget blir bedre med Meryll i troppen» avslutter Natvik

Remi Natvik

Meryll signerer ny kontrakt med klare tanker om at Arna-Bjørnar er klubben for spillere som vil opp og fram samtidig som klubben tar sikte på og hevde seg i toppen av norsk kvinnefotball, det prosjektet starter nå. Meryll er en viktig brikke i prosessen for å nå klubbens målsetninger.

Arna-Bjørnar gjør alt for at Meryll skal lykkes i klubben og vi er sikre på at dette blir en forlengelse av den pågående solskinnshistorien.