Ny Hjemmekamp

2. PÅSKEDAG KL 15.00

Sist oppdatert: 20. apr 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

VELKOMMEN TIL KAMP

Mandag 18. april klokken 15:00 er det duket for toppserieoppgjør på Arna Idrettspark. Fjorårets Cupmester Vålerenga kommer på besøk til det som blir en meget spennende kamp.

Laget har hatt fri den første delen av påsken for deretter og gjøre gode forberedelser inn mot den kommende kampen. Etter 3-0 seieren mot Avaldsnes i siste kamp er det fornyet selvtillit i troppen.

Etter sin kneskade i 2021 er det nå ren glede at Marija Aleksic er tilbake. Den elegante midtbanestrategen blir en viktig spiller for Arna-Bjørnar i de kommende kampene.

8 Marija Aleksic er klar for kamp igjen etter sitt lange skadeavbrekk.

Motstanderen

Vålerenga Kvinner vant cupen i fjor og endte på 4. plass i serien etter 11 seiere, 5 uavgjort og 5 tap. I årets sesong har de startet med tre seiere av tre mulige, mot henholdsvis Stabæk (2-0) Lyn (1-3) og Røa  (3-0), noe som gir de +7 i målforskjell. De ligger nå på 3. plass på tabellen med disse resultatene.

I fjorårets sesong ble det dessverre to tap av to mulige for Arna-Bjørnar mot Vålerenga,0-8 på Arna idrettspark og 2-0 på Intility Arena.

I VIF-laget finner vi to tidligere Arna-Bjørnar spillere. Midtbanespillerne Thea Bjelde og Rikke Bogetvedt Nygaard. Thea Bjelde ble på siste landslagssamling hentet inn i A-troppen mot Polen (2-1).

Trenerens ord før møtet med Vålerenga

-Vi regner med et annet kampbilde enn i siste kamp mot Avaldsnes. I de siste tre omgangene vi har spilt har vi stort sett hatt full kontroll med mye ball, og vi har diktert spillet hele veien. Mot Vålerenga må vi nok regne med at vi også må ned å forsvare oss lavt, og at det blir mer etablert forsvarsspill i perioder. Samtidig skal vi tørre å ta tak i ballen på hjemmebane, og også utfordre VIF på områder de ikke har blitt utfordret på i sine tre første kamper. Det er ikke til å stikke under en stol at Vålerenga er et godt lag, som gjør at vi muligens må gjøre noen små justeringer på hvordan vi har gjort det til nå, sier Øyvind.

Billetter:   Kjøp billetter til Arna-Bjørnar vs. Vålerenga her

Jentene ønsker å se nettopp deg på tribunen i jakten på tre poeng på Arna Idrettspark mot Vålerenga på mandag.