Ny signering for Arna-Bjørnar

Sist oppdatert: 09. sep 2021 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Ny spiller til Arna-Bjørnar

Japan er et fascinerende land med en mangfoldig kultur og japansk fotball har i økende grad vakt interesse i Norge de senere årene.

Nå har vi i Arna-Bjørnar signer vår første Japanske spiller. Yuuka Kurosaki kommer fra Fukuoka som ligger nord på Kyushu som er en av Japans fire hoved-øyer.

Yuuka kommer direkte fra Østerisk kvinneliga der hun har spilt for FC Wacker  som ligger i Innsbruck. Hun er 24 år og skal vil ha en midtbanerolle i Arna-Bjørnar laget.

Så lang har hun funnet seg godt til rette og ønsker og utvikle seg videre som spiller i Arna-Bjørnar. Det vil ta litt tid å tilpasse seg den Norske fotballen, men hun er innstilt på at det skal gå veldig fint.

De offensive kvalitetene hennes skal føre til enda flere målsjanser for laget.

Yuuka har studert ledelse på universitetet i Oklahoma og vil resten av sesongen 2021 og i 2022 spille i Arna-Bjørnar drakten.

I Japan sitter familien og heier på Yuuka, de gleder seg til å følge reisen hennes og har allerede blitt ivrige Arna-Bjørnar supportere.

Selv uttaler hun at det spises ikke bare Sushi i Japan, men hun bekrefter at det er flott at også denne matretten har en fin posisjon bland norske ganer.

Vi ønsker Yuuka velkommen til Arna-Bjørnar.

            Sitat fra Yuuka:

Arna-Bjørnar の試合を見に来てください!応援宜しくお願いします!黒﨑優香

https://translate.google.com/