Øyvind Nordtveit ny hovedtrener

Rutinerte trenere på plass

Sist oppdatert: 25. feb 2021 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

 

Remi Natvik forlater Arna-Bjørnar til fordel for Åsane Fotball Herrer

Det ble tidligere i dag kjent at Remi Natvik velger nye utfordringer utenfor Arna-Bjørnar-systemet. Natvik har valgt å bli assistent for Åsane Fotball Herrer sitt lag i OBOS-ligaen. Hovedtreneren for dagens Åsanelag er tidligere Arna-Bjørnar trener, Morten Røssland.  Røssland var hovedtrener for Arna-Bjørnar frem til 2018-sesongen, da Natvik tok over hovedtreneransvaret.

Natvik kom til Arna-Bjørnar i februar 2019 fra trenerrollen for Ålesund 2. Der møtte han krevende omgivelser og et lag som måtte bygges opp på nytt. Han klarte sammen med resten av klubben å etablere et nytt og bærekraftig toppserielag på kort tid. I 2019 tok Natvik Arna-Bjørnar til semifinalen i cupen mot Vålerenga, og den prestasjonen er nok det sportslige høydepunktet i hans toårige Arna-Bjørnar-karriere.

Ny hovedtrener for toppserielaget blir nåværende sportslig leder Øyvind Nordtveit. Med seg i trenerteamet får han Erik Mjelde og Martin Knutsen Dolvik, som er nye tilvekster i trenerroller rundt toppserielaget. Stein Arve Lone, Emilie Løvgren og Gudbjørg Gunnarsdottir fortsetter som før som henholdsvis Toppserie-spillerutvikler, fysisk trener og keepertrener. 

Dette lover godt for framtiden til Arna-Bjørnar, og ambisjonene for 2020 er fortsatt å etablere seg på den øvre delen av tabellen og gode resultater i cupen.

Vi takker Remi for tiden i Arna-Bjørnar og ønsker ham lykke til i Åsane Fotball Herrer.

Remi Natvik

Remi Natvik uttaler:

Hvorfor velger du å gå til Åsane?

 • Åsane er en attraktiv og innovativ klubb med et fantastisk anlegg. Jeg ønsker å være med å videreutvikle spillestilen og bidra til at klubben tar nye steg.

 

Hvordan tror du AB vil fungere med det nye trenerteamet?

 • I Arna-Bjørnar er det mye kompetanse. Det nye trenerteamet har en spennende kombinasjon av en tidligere toppspiller og flere erfarne trenere.

 

Hvordan tror du AB vil prestere i 2021-sesongen?

 • Den troppen vi har fått på plass i AB vil etter min mening kunne være en utfordrer på topp 4. Det er en fin blanding av unge talenter og erfarne spillere.

 

 

Noen siste ord, Remi?

 • Jeg vil gjerne benytte anledningen til å rette en takk til alle i Arna-Bjørnar for en fin tid og et flott samarbeid!

 

 

Sitater fra Arna-Bjørnar:

 

 

Øyvind Nordtveit (Hovedtrener Arna-Bjørnar Toppfotball):

 

Hva tenkte du da Remi fortalte at det var aktuelt med overgang til en annen klubb?

 • Jeg må innrømme at denne overgangen kom litt overraskende, men når jeg fikk summet meg så ser jeg at det er en spennende mulighet for Remi. Det å skifte klubb både for spillere og trenere er en del av fotballen, og selv om jeg helst hadde ønsket å jobbe videre sammen med at Remi i Arna-Bjørnar, så har jeg ikke noe problem med å respektere valget hans.

Hvilke tanker har du om det nye trenerteamet som nå er på plass?

 • Jeg tenker at vi har fått på plass et veldig bra trenerteam. Stein Arve Lone, Emilie Løvgren og Gudbjørg Gunnarsdottir fortsetter som før som henholdsvis TSU, fysisk trener og keepertrener.  Nye inn er Erik Mjelde og Martin Dolvik. Begge unge og spennende trenertyper. Erik har lang fartstid og erfaring fra toppfotball, og Martin har til tross for sin unge alder mye trenererfaring spesielt som spillerutvikler.  Ved å få inn Erik Mjelde og Martin Dolvik inn i teamet vil vi også knytte Utviklingsavdelingen og A-laget enda tettere sammen. Jeg tror at vi får et trenerteam som vil utfylle hverandre godt.

Hva vil bli annerledes med deg som hovedtrener?

 • Det vil ikke bli noen revolusjonerende endringer, og jeg vil bygge videre på det gode arbeidet som er lagt ned i klubben de siste årene. Men det er klart at jeg ønsker å sette mitt preg på laget og vi kommer til å jobbe med å få en tydelig identitet og spillestil. 

Hvilke ambisjoner tenker du at laget bør sette seg?

 • Vi kommer til å ha et utviklingsfokus. Vi ønsker å utvikle både enkeltspillere og oss som lag. På sikt vil dette føre til at vi igjen kan komme tilbake helt i toppen av norsk fotball.

 

Siv Lekven (styreleder Arna-Bjørnar Toppfotball):

 • Remi, sammen med resten av trenerteamet har gjort en strålende jobb med våre spillere i den perioden han har vært i Arna-Bjørnar og det er selvsagt vemodig at vi skal miste han. En plutselig treneravgang kommer sjeldent beleilig, men vi er heldige som har en meget kompetent og ikke minst motivert Øyvind Nordtveit som er klar til å ta over hovedansvaret. Vi er overhodet ikke bekymret. Vi har en spennende tropp på gang som jeg gleder meg til å se i aksjon, de står seg nok godt enten treneren heter Remi eller Øyvind.  
 • Vi ser det som et kvalitetsstempel at vårt personell er attraktive for andre, det bekrefter at vi gjør noe rett her hos oss. At Remi ønsker å ta steget videre til nye utfordringer i Åsane har vi full forståelse for og vi ønsker han masse lykke til der og sender herved en stor takk for «job well done» i AB.  

 

Synnøve Tverlid (styremedlem Arna-Bjørnar Toppfotball):

 • Endringer skjer fort i toppfotballen, og overganger er en del av vår idrett. Åsane har vært ryddig i denne prosessen og vi ønsker Remi og Åsane lykke til i sesongen. Arna-Bjørnar har hatt to utfordrende år og det har vært jobbet knallhardt for å bygge et nytt lag. Grunnlaget som nå er på plass, med en solid og god spillerstall og et meget motivert trener- og støtteapparat gjør oss trygge på at fokus for klubben nå kan være å ta steget tilbake mot toppen av norsk kvinnefotball. Tusen takk til Remi for arbeidet som er gjort!