Rekruttene stormer videre

NM - Viking vs.Arna-Bjørnar 0-3

Sist oppdatert: 22. aug 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

NM- j16 Viking vs. Arna-Bjørnar (0-3)
Troppen møtte tidlig lørdag morgen på Arna Idrettspark, før avreise sammen i bussen. Vi ankom SR Bank Arena litt før 14.00, med kampstart 15.00. Banen var strøken, og stadion var fin. Det var flotte rammer rundt kampen, og det gjorde anledningen ekstra stor og jentene noe mer motivert og nervøse enn vanlig.
Ved kampstart startet Viking best. Det bølget fram og tilbake, helt til Arna Bjørnar tok mer og mer over kampen.
Etter 35. spilte minutter, så slo Samra en fin ball til Julie i bakrom. Hun dro så med seg ballen innover i banen, og dunket den i motsatt kryss med venstrefoten. En fantastisk scoring.
Mindre enn ett minutt senere var Arna Bjørnar frempå igjen. Linnea utnyttet bakrommet til Viking og avsluttet fra skrå vinkel. Keeperen reddet, men Ada dukket opp og satte inn returen som ga oss ledelsen 0-2.
Rett før pause får Viking frispark på 40 meter. Her kommer det et skudd som treffer helt oppe i krysstangen, og vi slipper med skrekken.
Går så inn til pause med 0-2 ledelse. I andre omgang starter vi bra, og har god kontroll.
Viking mister mer og mer håpet, og kvarteret før full tid scorer Stine og punkterer kampen.
Oppsummert
Vi åpner litt nervøst, men tar mer og mer over kampen. Etter to kjappe mål, så har vi omtrent full kontroll kampen ut. Når dommeren blåste av kampen, jublet jentene for avansement til kvartfinale i cupen. I kvartfinalen skal vi møte Gimletroll hjemme, og kampen spilles på Arna Idrettspark søndag den 4. september.
Nykommere
  • Alva Farstad Skåla fikk sin debut fra start i AB-drakten, og kriget godt på midtbanen før hun gikk av i pausen.
  • Sarah Haaland fikk også sin debut for AB i det hun kom innpå mot slutten, og fikk rundt 15 minutter på banen. Sarah kom seg til en målsjanse, som dessverre ble reddet av Vikings sisteskanse. Dermed hadde begge nykommerne en solid debut.
  • Vi reiste med 18 spillere, og det var skikkelig god stemning etter kampen,  det også er en bonus.