Signerte ny kontrakt til full jubel

Meryll Abrahamsen

Meryll forlenger med Arna-Bjørnar

Sist oppdatert: 24. nov 2021 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

JULELUNSJ

Fredag var det duket for den årlige julelunsjen for våre samarbeidspartnere. Et fullsatt klubbhus inkludert vårt toppserielag, trenerteam og administrasjon ønsket våre gjester velkommen på en god måte.

Arna-Bjørnar har en rolle som strekker seg lang utover Arnadalen i idretten. Dagens gjester fikk fine gjennomganger av klubbens  sine strategi valg de kommende årene. Sportssjef Erik Mjelde fortalte om ambisjonene til klubbens toppserielag, leder av samfunnsavdelingen Sigmund Tunes, reflekterte over Trond Mohn Sommerakademi som et økonomisk lavterskel tilbud for barn i hele stor Bergen. Sommeren 2021 deltok 2400 fotballinteresserte barn på tiltaket, et samarbeid mellom 14 klubber bidro til at alle deltagerne fikk fire uforglemmelige dager i juni.

Sparebanken Vest stod for dagens første overraskelse da deres representant Eli Aasen Skønberg delte ut 100.000,. til klubben. Sparebanken Vest er sammen med alle samarbeidspartnere til Arna-Bjørnar viktige bidragsytere for at vi skal nå våre mål sportslig og samfunnsmessig.

SIGNERING TIL FULL JUBEL

 Mot slutten av julelunsjen kom dagens andre overraskelse, Meryll Abrahamsen signerte ny avtale til 2023 med Arna-Bjørnar. Meryll uttalte at hennes utvikling som fotballspiller har vært meget god de siste årene. Hun føler at Arna-Bjørnar kan ta hun enda et steg videre i utviklingen. De sportslige ambisjonene til klubben var avgjørende for at hun ønsker og bli i klubben.

Meryll entret scenen til full jubel fra alle, sportssjef Erik Mjelde fortalte om Meryll sine kvaliteter på og utenfor banen. Hennes roller i toppseriegruppen er viktig for at vi skal nå våre mål.

Arna-Bjørnar tar sikten på og forbedre tabell posisjonen fra årets 5. plass til en høyere plassering i 2022. Vi går en spennende tid i møte rundt spiller-logistikk på toppserielaget og utviklingen av klubben.