Sterk seier av rekruttlaget

Arna Bjørnar2- Klepp 2 3-0

Katarina scoret hat-trick mot Klepp2

Sist oppdatert: 06. okt 2019 Skrevet av: Tore

Rekruttlaget har hatt en sterk høstsesong med mange fine resultater og dette fortsatte i kampen mot Klepp2 på Arna Idrettspark søndag 6/10. Det var strålende høstvær og en fin ramme rundt kampen, og en bra del tilskuere hadde tatt plass på tribunene deriblandt flere tilreisende jærbuer.

Begge omgangene var like på den måten at Klepp presset hjemmelaget over på defensiven i første kvarteret av omgangene mens Arna Bjørnar overtok spillet resterende halvtimen i begge omganger. Eneste forskjellen var at man i første omgang fikk 3 fine scoringer av hjemmelaget mens siste omgang ble målløs. Det var flere spillere som viste seg positivt frem, men mål er viktig og der laget Katarina Dybvik Sunde ekte hat trick ved å score alle 3 målene i denne kampen som da altså endte med 3-0 til hjemmelaget.

I siste serierunde skal Arna Bjørnar2 spille borte mot Viking som på sin side sloss med Bryne om tabelltoppen.