Takk for innsatsen

Sist oppdatert: 18. jan 2021 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Status i spillerstallen inn i 2021-sesongen

Endringer i spillerstallen skjer ofte og fort i dagens kvinnefotball. Inn i 2021-sesongen er det også endringer i Arna-Bjørnars tropp. I denne sammenheng kommer en oversikt og takk til spillerne som avslutter sitt opphold i Arna-Bjørnar. Oppdateringer og presentasjon av troppen for 2021 kommer når vi nærmer oss seriestart i mars. Vi ønsker å takke følgende spillere for tiden i klubben:

 

Åsne Takle Eide: Åsne kom til Arna Bjørnar i 2010. Hun var stortalentet som kom fra Os og gikk rett inn i Toppserietroppen som 15-åring. Hun debuterte for Arna-Bjørnar mot Donn 10/4-2010 på Arna Stadion, Åsne er en spiller og person som gir alt for laget og er en flott mentor for de unge spillerne i troppen. Åsne har spilt 163 kamper for Arna-Bjørnar og scoret 12 mål fra sin forsvarsposisjon. Hun har spilt 16 aldersbestemte landskamper og scoret 6 mål for Norge. Åsne trer av, og vi takker en fotballpersonlighet som virkelig har preget Arna-Bjørnar i lang tid. Åsne jobber fulltid og hvordan det lar seg kombinere med videre fotballspill avgjør hvilket nivå hun spiller videre på. Hun uttaler selv at hun vil alltid heie på Arna-Bjørnar og gleder seg til den kommende sesongen der hun blir trofast tilskuer på Arna Idrettspark.

Åsne i 2020 sesongen til venstre og i kamp mot Klepp fra 2015 til høyre

Kristin Risnes: Kristin kom til Arna-Bjørnar høsten i 2016 fra Klepp IL. Hun har spilt 77 kamper for Arna-Bjørnar og scoret 3 mål i perioden. Bronsemedaljen i 2018 er det absolutte høydepunktet i Arna-Bjørnar-karrieren for Kristin og vi glemmer ikke cupoppgjøret mot Stabæk i 2019. Kristin satte sitt preg på kampen –  to flotte scoringer sammen med Karoline Haugland sitt mål sendte oss videre til semifinale mot Vålerenga hjemme på Arna Idrettspark (1-4). Kristin studerer Idrettsvitenskap og reiser til Oslo for å ferdigstille sin masteroppgave på Norges Idrettshøyskole.

Kristin Jondahl Risnes

Marije Brummel: Marije kom til Arna-Bjørnar i 2020. Hun ble omskolert fra midtbanespiller til back. Hun løste oppgaven glimrende og startet alle obligatoriske kamper for Arna-Bjørnar i 2020. Maijre er en rutinert spiller som også trener Fana IL sitt damelag. Det vil hun fortsette med i 2021.

Marije Brummel

Kristina Erman: Etter sesongen 2020 i Arna-Bjørnar returnerer nå Kristina til hjemlandet Slovenia. Kristina spilte 14 kamper og scoret 2 mål for klubben.

Pia Rijsdijk: Pia spilte 14 kamper for Arna-Bjørnar i 2020 og scoret 3 mål – det viktigste var det avgjørende målet i borteseieren mot Kolbotn, der det ble seier 3-2 til Arna-Bjørnar.

Pia Rijsdijk og Kristina Erman

Arna-Bjørnar takker alle sammen for innsatsen. Dere har vært flotte representanter for klubben, og vi ønsker dere masse lykke til videre både på og utenfor banen.