Tap mot Brann

Avaldsnes venter søndag

Sist oppdatert: 04. aug 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

Det ble en tøff start på høstsesongen for vårt toppserielag mot serieleder Brann.

Brann var det førende laget gjennom hele kampen og hadde ballen mest i de 90 minuttene.

Kun sporadiske besøk i Brann sin 16 meter var fasiten  gjennom kampen som tilslutt endte 6-0 til Brann.

Arna-Bjørnar fikk en stor mulighet etter 85` spilte minutter med Martine Midtbø etter glimrende gjennomspill fra Linnea Laupstad, men Midtbø fikk aldri avsluttet skikkelig. Midtbø jager ballen, og hun kommer seg også forbi sisteskanse til Brann etter en del frem og tilbake. Dessverre for Arna-Bjørnar mister hun balansen, og Brann får avverget med nød og neppe.

Linnea Laupstad i fint driv.

Like etter fikk Yuuka Kurosaki  en enorm mulighet for Arna-Bjørnar, gjenvinning etter at Brann rensker unna etter Midtbøs sjanse, og plutselig tar Kurosaki elegant med seg ballen innover i banen. Hun får så klemt til fra venstre i 16 meteren, men en god Brann keeper varter opp med en enda bedre redning. Det var en mulighet til å redusere.

Debutanten Sigrid Aas viste fine takter i sin spiss posisjonen for Arna-Bjørnar. Marte Bjelde Hjelmhaug ble av publikum og en lokal jury kåret til Arna-Bjørnars beste spiller og ble tildelt en flott gave fra kamp-sponsor RSM.