Thomas Mørk er ikke med videre

Sist oppdatert: 12. des 2023 Skrevet av: anine

 

Thomas Mørk blir ikke med videre.

Arna-Bjørnar Fotball og Thomas Mørk er enige om å avslutte samarbeidet. Mørk fikk tilbud om å fortsette som hovedtrener for Kvinner A-lag, men valgte etter litt betekningstid å takke nei til tilbudet.

Mørk ble ansatt som assistent trener for Kvinner A-lag før sesongen 2022. Han overtok hovedansvar for laget i April 2023.

Thomas har gjort en god jobb for klubben, og vi er takknemlige for  tiden du har vært her.

Arna-Bjørnar ønsker Mørk lykke til videre!

Thomas Mørk vil benytte anledningen til å takke både klubb og spillere:

«Etter to år på toppserie laget vil jeg takke for meg. Det har vært to år med opp og nedturer, den største kom dessverre med nedrykket.
Som gruppe stod vi sammen og gjorde vårt beste, men det gikk dessverre ikke som vi hadde håpet. Tross dette vil jeg takke dere for de to årene jeg har vært så heldig å jobbe med dere, både som assistenttrener og hovedtrener. Det har gitt meg mye både som person og trener.
Dere er en fantastisk gjeng.
Alt godt til dere og lykke til videre, fortsett det gode arbeidet dere legger ned hver dag for å nå målene deres.
Til klubben vil jeg takke for tilliten. Takk for at jeg fikk muligheten til å jobbe på øverste nivå sammen med dere. At vi nå skiller lag er trist, men føles også riktig. Jeg har vært i klubben i noen år nå, (På herre og damesiden) og det føltes rett for meg med andre utfordringer. Hva og hvor det blir vil tiden vise, men jeg er sikker på vi treffes igjen.
Takk for meg og stå på videre.»