Trenerne har fått nye trenere

Trenerløft i klubben

Stian Mathre, Thorleif Nesse og Kenneth Pedersen

Sist oppdatert: 20. jan 2021 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

UTVIKLING KOMPETANSE OG ET ÅPENT SINN.

Arna-Bjørnar har engasjert trenerveileder.

Stian Matre, Thorleif Nesse og Kenneth Pedersen

Arna-Bjørnar har som formål og drive klubben på et profesjonelt nivå på alle plan. Med nyutviklet sportsplan er formålet å løfte det sportslige nivået i klubben.

Vi søkte i 2020 etter  personer med kompetanse og egenskaper som kunne gå inn i rollen som trener for klubbens trenere, en såkalt trenerveileder.

Sentrale oppgaver for en trenerveileder vil være:

  • Oppfølging av klubbens trenere på feltet.
  • Arbeide aktivt for å fremme klubbens sportsplan
  • Bistå sportslig ledelse med gjennomføring av trenerforum
  • Motivere klubbens trenere til å gjennomføre trenerutdanning
  • Være en samtalepartner for sportslig ledelse knyttet til rekruttering av trener

Vi har nå engasjert 3 personer som skal gjennomføre trenerveileder kurset til NFF i 2021. De skal umiddelbart ut i klubben og praktisere sin rolle.

Vi er glade for å presentere de tre.

Kenneth Pedersen

Kenneth er kjent for de fleste, han spilte som aktiv i Ådnamarka og Arna-Bjørnar, han har de senere årene vært engasjert som trener på gutter 2005 og 2007. Kennet er en klubbmann og vi er helt sikre på at trenerveileder-rollen er som skap for han.

Stian Matre

Stian er Arna-gutt og har tidligere spilt fotball  i klubben opp til junior nivå, Stian har trent flere lag i Arna-Bjørnar og for øyeblikket er han engasjert rundt gutter 2009 fra Ytre-Arna og Ådnamarka. Han er klar for trenerveileder oppgaven og vi er sikker på at hans erfaringer kommer klubben og medlemmene til gode i tiden som kommer.

Thorleif Nesse

Thorleif er utdannet lærer og sykepleier, han kommer opprinnelig fra Odda men er nå bosatt i Arna. Han har tidligere trent lag i Nymark il. Som spiller var han mest aktiv på Sotra i  Sund Sportsklubb. Thorleif passer prefekt i rollen meg sine personlige egenskaper og sin fotballfaglige kompetanse.

Alle vil nyte godt av en sparringspartner.

Det gjøres masse flott arbeid av trenerne som er engasjert i klubben i dag. Trenerveilederens rolle skal være å gi råd og innspill til dagens trenere om det er behov. Prosjektet skal løfte sporten slik at vi får gode utviklingsarenaer for alle som er på feltet.

Alle de tre har som motivasjon og skape lyst til utvikling blant Arna-Bjørnars trenere. De håper alle vil ta dem imot med åpne armer , og at de blir sett på som et verktøy og sparringspartner for at trenerne våre skal kunne ta nye steg og bedre kvaliteten på lagstreningene i Arna-Bjørnar Fotball.

 

Vi ønsker alle velkommen til nye roller i klubben.