TRENERKABALEN SENIOR 2022

Senior 2022

Martin Haugen, Rune Gravdal, Øyvind Nordtveit og Thomas Mørk foto: Ann-Kristin Røsbø og Trond Gausemel, Hordalandsfotballen.

Sist oppdatert: 02. jan 2022 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Nye trenerteam for 2022

Etter ferdigspilt sesong i 2021 er det gjort noen endringer i klubben på trenersiden. For å øke den sportslige satsningen i klubben er trenerrollen avgjørende for å lykkes. Det sportslige apparatet rundt vårt toppserielag blir styrket med hovedtreneren fra Arna-Bjørnar herrer sitt A-lag, Thomas Mørk. Han går inn i rollen som assistenttrener på vårt toppserielag. Martin Knutsen Dolvik overtar ansvaret som fysikkstrener og toppspillerutvikler kombinert med sitt virke som assistenttrener, sammen med hovedtrener Øyvind Nordtveit og keepertrener Garry Hogan er de allerede på god vei med planlegging av årets sesong.

Thomas Mørk har sammen med Andreas Sundsbø vært trenere for klubbens herrer sitt A-lag. Etter endt sesong i 2021 valgte Andreas å ikke forlenge kontrakten med klubben. Vi vil takke Andreas for den gode jobben han har gjort i en årrekke for Arna-Bjørnar. Da er det nå et helt nytt trenerteam på plass rundt vårt herrelag som spiller i den lokale 4. divisjon.

Trenerteam Herrer-Arna-Bjørnar-A

Dagens juniortrener Martin Haugen blir hovedtrener for A- laget, med seg som assistent-trener får han Rune Gravdal som har spilt 94 kamper for klubben og har vært aktiv på banen de siste sesongene.

Martin er 29 år, er utdannet lærer og jobber i dag som rektor i Bjørnafjorden kommune. Han har trent Arna-Bjørnar sitt G19/herrer 2 lag sesongen 2021.

Selv uttaler han:

«Jeg gleder meg til å lede A-laget til Arna-Bjørnar kommende sesong, og er veldig motivert til å komme i gang med treningsarbeidet. Laget hadde en god sesong i 4. divisjon i fjor, og det er mange gode fotballspillere på laget som jeg ser frem til å jobbe sammen med. Jeg kjenner litt til spillergruppen fra før, og har et veldig positivt inntrykk av gruppen og miljøet. Det er en fin miks av rutinerte og unge spillere. Jeg ser også frem til et godt samarbeid med Rune Gravdal som assistenttrener. Han har spillererfaring fra høyt nivå, så vi kommer til å utfylle hverandre godt.»

Martin Haugen ser fremover mot sesongstart.

 

Det blir en spennede sesong for begge våre seniorlag i 2022. Ambisjonen er klare. Klubben søker også  trenere på ulike alderesbestemte lag og følgene engasjement er ledige: