Treningskamp preget av stygg skade

Sist oppdatert: 10. mai 2021 Skrevet av: Tore

 

 

Det ble ingen hyggelig dag for Arna Bjørnar i lørdagens treningskamp mot Sandviken. Etter relativt jevnspilte første halve omgang faller Marija Alesic om på banen og hyler av smerte etter noe som så ut som en relativt ufarlig duell. Tankene går uvilkårlig mot skade på korsbånd/leddbånd i slike tilfeller, hva som konstateres på legeundersøkelse vet vi ennå ikke. Skaden preget nok Arna Bjørnar laget i resten av kampen uten at det skal være noen unnskyldning for et lite flatterende 6-0 tap.

Skade øyeblikket til Marija

Bergens Tidendes referat kan sees her (abo): https://www.bt.no/fotball/i/LnwXv1/tapte-60-i-lokaloppgjoeret-men-det-er-ikke-tapet-som-bekymrer-arna-bj

Men med en nøkkelspiller ute falt kvaliteten på det Arna Bjørnar presterte betydelig og Sandviken fikk alt for lett spill. Første omgang endte med 1-0 til vertene , men i andre omgang overlot man det meste av spillet til vertene. Når det er sagt fikk også Sandviken også spillet til å gli godt etter hvilen og vist at de er gode når de får spillet inn i sitt mønster.

Arna Bjørnars trener Øivind Nordtveit er nok langt mer bekymret for å miste en nøkkelspiller som Marija enn for et 6-0 tap i en treningskamp. Men slik er fotballen, det beste laget nå kan gjøre er å glemme denne lørdagen og nullstille foran den kommende sesongstarten. Det positive i kampen er at Karoline Heimvik Haugland igjen var å se i rett drakt.