Utviklingsstipend til Tora Ose

Tora Ose er glad for stipendet fra Bergen kommune

Sist oppdatert: 20. des 2020 Skrevet av: Arna-Bjørnar

 

Utviklingsstipend til Tora Ose

Tora Osa – er glad for sitt stipend

Tora Ose fikk den store julegaven tidlig i år. Tora mottar kr  20 000,- i utviklingsstipend fra Bergen Kommune. Tora er en ung spiller som skal prege Arna-Bjørnar i mange år fremover. Hennes seriøsitet og gode fotballferdigheter setter vi stor pris på. Tora er en gledesspreder og en lagspiller som er viktig for vårt toppserielag.

Byråden deler ut totalt 27 idrettsstipend, fordelt på 10 toppidrettsstipend, 15 utviklingsstipend, ett lagsstipend og ett trenerstipend. I tillegg deles det ut to priser fordelt på kategoriene «Årets idrettslag» og «Årets Ildsjel».

– Det er en glede og en ære å dele ut disse prisene i et år som har vært ekstra utfordrende for idretten. Til tross for at vi har vært inne i en pandemi store deler av året, er jeg imponert over at det likevel vært utført mange gode prestasjoner på høyt nivå, vist talent, utført godt profesjonelt arbeid og ikke minst drevet omfattende frivillig innsats til beste for barn og unge i idrettsbyen vår også i 2020.

Byråd for barnehage, skole og idrett, Endre M. Tvinnereim har fordelt kr 790 000,- til idretten i Bergen.

Tora er kaptein på J17 landslaget, har vært en del av «Landslagsskolen» siden 2015, første landskamp for Norge september 2018 (J15).

  • J15 landskamper – 4
  • J16 landskamper – 11
  • J17 landskamper – 2
  • Debuterer i Toppserien mot Vålerenga 16.11.2019 – 16 år gammel for Arna-Bjørnar.